Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
epiduralna anestezija v MB 21.9.2005 14:16:09
|
|
|
|
golobicka
|
Ojla punce, mamice, bodoče mamice!
Ker se je moje dete v 35. tednu končno odločilo in obrnilo iz medenične vstave v glavično, me zanima kako je če zaprosiš za epiduralno. Vem, da se je treba o tem prej posvetovat z anestezistom, ampak ta na katerga so mene napotili mi ni preveč všeč. Naročil me je na posvet šele v začetku oktobra, rok pa imam 21.10, ampak lahko valda že prej rodim. Pa mislim, da ni edini anesteziolog v MB porodnišnici. A mogoč katera še ve za koga, h katermu bi se šla pogovorit in ga prosit za nasvet?
Hvala vsem, ki mi boste pomagali z odgovorom.
P.S Slišala sem, da ne dajo radi epiduralne v mariboru (povedala moja ginekologinja),medtem, ko jo v SG dobiš brez predhodnega dogovora in brezplačno, v Postojni pa jo dobiš ob plačilu
papa golobička
|
|
|
|
epiduralna anestezija v MB 21.9.2005 18:17:41
|
|
|
|
Seven*
|
V MB je ena super anestezistka dr.Vandjalova. Mi je sama rekla, da zenske nebi smele vec rojevati v bolecinah.. Poskusi njo poiskati. Je pa res da je dokaj zasedena. Najbrz jo lahko dobis samo ce rodis dopoldan.
|
|
|
|
epiduralna anestezija v MB 21.9.2005 22:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
V materinski šoli ti dajo ime dr. Zabavnika. Samo on organizira predavanje in sestanek s porodnicami in samo nanj se lahko obrneš, da ti uredi anestezista. Ni nujno, da je potem on zraven, on je menda šef.
|
|
|
|
epiduralna anestezija v MB 21.9.2005 22:28:54
|
|
|
|
JASNA D
|
G. Zabavnik je v živo prav fleten in prijeten možakar. Tudi, če bi rodila prej in bo anestezist prost, jo boš po moje dobila, ker se stvari v MB obračajo na bolje. To je moje mnenje.
Jasna
|
|
|
|
epiduralna anestezija v MB 22.9.2005 11:31:22
|
|
|
|
golobicka
|
Punce, najlepša hvala za vaše odgovore. Mal sem pač zaskrbljena, ker je razgovor tako pozno, nič drugega, pa še najin ati gre konec tedna za teden dni na službeno pot in sem tudi v skrbeh , da nebi blo že prej kaj narobe in bi blo potrebno iti rodit, midva pa nisva šla niti na posvet. A upam, da bo dete počakalo atija , da se vrne in bo takrat pokukalo na ta svet.
|
|
|
|
RE: epiduralna anestezija v MB 25.9.2005 22:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
He he, zdaj te je strah, potem pa boš nosla čez rok...
|
|
|
|
RE: epiduralna anestezija v MB 29.9.2005 12:40:49
|
|
|
|
Blink1
|
jaz tudi nisem bila na posvetu, pa mi je Vadnjalova dala epidurano. res pa je, da je nekaj jamrala, ker se nisem znala prav usločit (ampak pri popadkih na 2 minuti, pa res ne gre). No...potem pa smo nekako uredili...Ampak bolečine pa so še vedno bile
|
|
|
|
RE: epiduralna anestezija v MB 29.9.2005 14:11:16
|
|
|
|
tejča
|
N&N, a mi lahko poveš kaj več o epiduralni??? Je nevarna, kako poteka postopek, a kaj boli???
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.