NinKa
|
PeterPan, se strinjam s predhodnicami, saj ne rodis za moskega, amapk zaradi tega, ker si zelis imeti otrocicka. Ok, jaz nisem naravno rodila, sem z EA in tudi pomislila nisem prej na to, da bi brez, enostavno nisem. Tut ne morem govorit, kako je ce dragega ni zraven, ker moj je sam hotel biti ze od vsega zacetka. Sama pa vem, da ce bi hotel biti ga ne bi silila, ker vsi moski ne "prenesejo" tega. Al ne psihicno al pa ne fizicno. Moj je bil z menoj od prvega popadka, opoldan, pa vse do trenutka ko je prerezal popkovino. Vmes je manjkal samo tist cas ko sem jaz bla na klestirju. Vem pa da vse takooo hudo boli, saj sem imela popdake na 5 minut kar celih 8 ur preden sem bla dovolj odprta za EA, pol je slo vse hitro in brez bolecine. Sem pa bila tut sivana in sem hotela umret, pa se vnetje srednjega usesa sem imela, takoj ko sem prisla z bolnice, pa slabokrvnost, ker mi je babica malo prevec vrezala. Ampak 14 dni po porodu, so sivi bili ok, sama sem ze vozila avto, slabokrvnost smo popravili s tabletami,... odkrito spadam med tiste, ki so pozabile na bolecino, jaz se je ne spominjam v toliksni meri kot pred par meseci. Pa je od poroda "komaj" 10 mesecev. Jaz bi dala se vse enkrat skozi, brez problema. Ker sedaj vem veliko stvari vec kot sem jih vedela pred enim letom. Enostavno ne misli na to, kako boli, ampak na to kar dobis - nekaj najlepsega, plod ljubezni in dobis veselje.
|