|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   epiduralna
29.11.2009 16:24:31   
Anonimen
mi katera zna razložiti v zvezi z epiduralno?
meni bi blo vseeno če je bolečina malo prisotna ne da ne čutim čisto nič ker potem me skrbi kako bo na koncu za pritiskanje
ali je to možno?

hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: epiduralna
29.11.2009 16:32:37   
ammam
Tu imaš link do zanimivega videa, če ti bo kaj pomagalo. Samam izkušenj z epiduralno nimam.
http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-labor-and-birth_3658872.bc

Greš na labor and birth in poiščeš Getting an apidural.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2009 20:59:48   
frutka_
Zelo veliko boš našla, če boš iporabila iskalnik. Jaz sem imela z EA dobre izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2009 21:04:58   
blaža
a spet epiduralna.

če boš malo brskala naokoli boš vidla da so ene ful proti in ene ful zaaa, da je blo mega,...

Nam je gonekolog na predavanju povedal, da je 40% možnosti, da se porod konča z vakumom, kar je blo meni 100% dovolj, da se zanjo nisem odločla.

Pa če bi rojevala ne vem kolko časa, pa če bi bolelo, da bi me pobralo, ne bi šla nikoli reskirat, ker je zame še 10% preveč možnost za vakum kaj šele 40%. Lahko me da od bolečine na pol, ne reskiram zaradi tega, da bo mene manj bolelo, da bi bla možnost, da je kej narobe z otrokopm zaradi tega.

Ni vsak vakum problematičen, to je tudi res, ampak, ne hvala!

Itak, da bo zdej en cel kup kritik na to pisanje, pa da so mele epiduralno, pa kako je fajn,... vsak naj se sam odloči.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?