Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 11:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem in upam da nikoli ne bom. Sem pa otrok ločenih in ponovno poročenih staršev in lahko iz vidika otroka marsikaj povem.
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 11:03:16
|
|
|
|
Petraa
|
hehe,rajši napiši prave enostarševske,ker jih je drugače veliko
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 11:08:49
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Sem ločena, sem skrbnica sina. Nisem pa več enostarševska družina, ker živimo skupaj z novim partnerjem.
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 11:11:42
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa hehe,rajši napiši prave enostarševske,ker jih je drugače veliko Saj zato sem dala zravn ločenci ... Ker dejansko mislim na te, ki smo ločeni ali pa ki so dejansko ostali sami, ko so se otročki rodili. Ali pa celo prej - že med nosečnostjo.
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 11:13:23
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Sem ločena, sem skrbnica sina. Nisem pa več enostarševska družina, ker živimo skupaj z novim partnerjem. Ups zase sem pa pozabila povedat ... Sem ločena, skrbnica sina in hčerke (4 in 2 razred). Sem v novem partnerstvu a še ne živimo skupaj. Mi pa veliko pomaga na vseh področjih.
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 11:26:21
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Zate vem, pa za Gino zdaj tut že vem, da smo približno v podobnem 'zosu' ;). Pojma pa nimam kolk je še ostalih.
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 11:37:51
|
|
|
|
pikica36
|
ločenka, tudi skrbnica sina. nisva pa enostarševska družina , ker živim z novim partnerjem.
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 11:49:21
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Zate vem, pa za Gino zdaj tut že vem, da smo približno v podobnem 'zosu' ;). Pojma pa nimam kolk je še ostalih. Pa Darja Kos, pa Lev76 in Plenička ... Hmm ne vem pa kak je pri Mič ...
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 12:22:08
|
|
|
|
anitaz
|
še ena....
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 12:23:26
|
|
|
|
lory05
|
Jaz to še nisem, bom pa v kratkem. Ko bo uspelo zmlet to sodišče. Mimogrede, a ve katera, kako naj dam neko vlogo za prednostno obravnavo ali nekaj takega. Rada bi, da bi bilo to čimprej rešeno, ker me ta situacija ubija. Hvala vam za odgovore.
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 12:31:12
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: lory05 Jaz to še nisem, bom pa v kratkem. Ko bo uspelo zmlet to sodišče. Mimogrede, a ve katera, kako naj dam neko vlogo za prednostno obravnavo ali nekaj takega. Rada bi, da bi bilo to čimprej rešeno, ker me ta situacija ubija. Hvala vam za odgovore. Na sodišče daš navadni dopis (pa ne pozabi opravilne številke) in v njem navedeš razloge zakaj želiš prednostno obravnavo ... Lahk ti pošljem mušter za zs če želiš.
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 16:13:51
|
|
|
|
lev76
|
No mene je "pofočkala" že tina a .
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 16:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem poročena z moškim, ki ima iz prvega zakona otroka. Tudi jaz sem bila že poročena, ampak sva bila brez otrok. Zdaj skupaj imava enega.
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 19:14:12
|
|
|
|
incabinca
|
pa še tle ena....
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 21:31:25
|
|
|
|
VERONICA
|
Enako kot sunqueen, samo dvakratno (mož iz prvega zakona dva otroka, skupaj dva otroka).
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 21:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ločenka, ampak nisem (nismo) enostarševska družina.
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 21.1.2008 22:00:00
|
|
|
|
mami_miki
|
moj iam že iz prejšnega zakona hčerko.....zdaj pa imava midva še sinčka... nisem ločenka....nisem poročena
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 22.1.2008 8:38:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaenkrat še guram v duetu,kaj bo pa kasneje pa ne vem Sm živela samo pri mami ,ker nas je oči zapustil ,ko sem bila še dojenček.
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 22.1.2008 9:37:25
|
|
|
|
Grofica
|
jaz imam od prej Gospodično,on od prej enega otroka,skupaj imava Principesso. nekaj časa sem bila ločenka,ja.zdej smo pa koruzniki.
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 22.1.2008 22:09:08
|
|
|
|
Tejči
|
Nisem ločena, ker pač nisva bila poročena, imava hčerkico, šla narazen, sedaj imava oba nove partnerje in vsi smo srečni (kaka pravljica-kot za lahko noč )
|
|
|
|
RE: enostarševske družine / ločenci 22.1.2008 22:28:22
|
|
|
|
mama54
|
Oj,Tejči,kje hodiš.Javi se kaj.
|
| Stran: [1] |
NAj imeklepetkaNika (
14%)
MAja (
7%)
Sara (
17%)
Lana (
25%)
Brina (
19%)
Ana (
19%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!