andrej77
|
Berlingo in Kangoo po tehtnem premisleku odpadeta (kolega ima diesel Berlingota, tako da ga poznava in naju ni prepričal), za Kangoo pa nisva niti gledala... Z osnovno opremo in najslabšim motorjem - ko so celo sprednje meglenke kot opcija za doplačilo (kar zavajajo prodajalci) so vsi enoprostorci (pa tudi drugi avti) "poceni", ko pa jih daš na skupni imenovalec, ko češ imet (normalno) sprednje meglenke, pa ABS, pa klimo, pa... in ko daš to vse skupej dobiš, da "poceni" varjanta ni več tako poceni ampak ponavadi celo dražja, kot če kupiš avto, ki ima vse to že standardno vgrajeno,... ne govorim o xsenon lučeh, usnjenih sedežih, ogrevanih sedežih (čeprav je pozimi prijetno, navigaciji in podobnih preseravanjih, ampak o osnovni varnosti... ABS, airbag, meglenke, zatezovalniki... konkretno sem primerjal Opel Zafiro, Toyoto, Mazdo Renaulta in Berlingota... in ko sem "poceni" Berlingota sestavil v isti razred z enako oz. zelo podobno opremo, mi lahko verjamete, da je bil najdražji.. skratka kar je bilo na začetku poceni, potem ni bilo več
|