|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   enodnevni izleti po sloveniji in izleti po ev...
26.4.2011 17:52:47   
tekač
ker sem malo se polenil me je žena opzorila naj se malo zmigam in začnem malo sam organizirati kakšne izlete ali popotovanja za nas 3.zato me zanima kje v sloveniji so primerni izleti za 3 letne otroke in popotovanja in mogoče tudi kakšni zanimivi izleti po evropi ki niso tako dragi in so primerni za tiste tudi z manj denarja in seveda da so izleti zanimivi poučni zabavni.kaj mi svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: enodnevni izleti po sloveniji in izleti p...
26.4.2011 18:07:14   
Tanja55
morda tole za prve ideje: http://www.ringaraja.net/clanki/izleti-in-pocitnice/cudovita-slovenija_156.html

(odgovor članu tekač)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2011 12:09:17   
kristinaj
mi smo bili v soboto v zoo lignano, 7. maja odprejo guliverlandijo, to je mini gardaland za take male, zraven je tudi aquasplash, lahko greste v zoo lj, volčji potok ima sedaj razstavo dinozavrov.. to smo si mi med prazniki ogledali,....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu tekač)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2011 12:29:06   
ALWAYS LARA
in kak je ta zoo v lignanu? vredn ogleda?

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2011 8:55:27   
bobi83
Tudi jaz sem ti hotela predlagat Zoo Lignano.
Ja, meni je super. Tudi za otroke je lep! Primerjava z našim v Lj je pa taka: ful več živali imajo, zelo je urejen, pokošena trava na par cm, vse ravno, in bol "plastično". V Lj je zoo v naravi - za gamse gledat moraš voziček porivat gor ko zmešan v hrib user posted image
Poglej na net!
Zoo Puntaverde mislim, da se kliče.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

porod in čep

V kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?

tisti dan (73%)

v roku enega tedna (18%)

v roku dveh tednov (5%)

v roku treh tednov (2%)

več kot tri tedne kasneje (2%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!