|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eno vprašanje...
29.1.2008 10:25:26   
ROŽICI
pozdravljeni.
sem nova na forumu..prebrala sem pa že marsikaj in ugotovila da rade pomagateuser posted image upam da tudi meni.

imela sem skoz lansko leto redno mestruacijo 27 v mescu..sedaj januarja pa sem jko dobila že 21 in to dva dni je bil samo malo...rjav izcedek..tretjo dan pa ful močno..četrti dan pa spet malo(da sem lahko imela dnevni vložek)
imela sem v času men. spolni odnos.. (nezaščiten ker si želiva še enegauser posted image )sedaj pa mi je že 2 dni slabo ni mi do hrane..in me zanima če je možna zanositev v času men. ali je bla mogoče vgnezditev?

hvala za vašo pomočuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: eno vprašanje...
29.1.2008 10:44:32   
s@nny
Držim pesti user posted image . Pri moji 1 nosečnosti nisem mela nobenih znakov tko, da ti ne znam svetovati. Drugače najbolj sigurno je če narediš test, ker zdej še mene zanima ali si srečka user posted image .

LP

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 10:45:56   
ROŽICI
ja saj mene tud zenima..grem danes kupit in bom vidla če bostauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 10:50:18   
s@nny
Takoj sporoč.user posted image

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 11:00:07   
ROŽICI
bomuser posted image

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 11:09:26   
valentina2006
ROŽICI: Upam, da ugledaš user posted image user posted image ... Tud sama 1 mesec user posted image  nisem mela kakšnih posebnih znakov...

user posted image  ...ZA VAS

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 11:14:59   
pike
Pozdravljene
Jaz pa imam M različno od 30-50 dni. Danes je 28. dan ciklusa. Naslednji mesec začnem z Klomifenom 1. Kdaj naj pa delam test, okrog 10.2.2007?  Vendar znakov itak nobenih nimam, čeprav si močno želim zanositi preden bi sploh začela z K. Z dragim sva bila zelo pridna tako da upanje umre zadnje. Lep pozdrav vsemuser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 15:03:04   
hmm...
Držim pesti da zagledaš močan + !

Sporoči kaj bo!

VELIKO SREČE TI ŽELIM!

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2008 18:21:05   
Anonimen
hja...mogoče je samo ena od ponorelih M, to se tudi meni občasno zgodi. Vsekakor pa držim pesti, da bouser posted image user posted image ...

(odgovor članu hmm...)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2008 8:09:57   
s@nny
ojla ROŽICA,

a si že naredila test. Mene že ful zanima. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2008 16:54:25   
ROŽICI
ja sem..vednar nibo šeuser posted image .test je bil negativen.user posted image

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2008 18:34:51   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: ROŽICI

ja sem..vednar nibo šeuser posted image .test je bil negativen.user posted image

Kaj če bi ga ponovila čez par dni?

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.