Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: eno tehnicno vprasanje... 7.6.2010 8:41:37
|
|
|
|
kalbo
|
A si to ti televizor slikala?
|
|
|
|
RE: eno tehnicno vprasanje... 7.6.2010 8:46:59
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ne, kalbo .... v zivo, malega v telovadnici. pa tudi ce zuna na svetlobi slikam nastanejo te crte. vse VSE slike so crtaste
|
|
|
|
RE: eno tehnicno vprasanje... 7.6.2010 8:50:40
|
|
|
|
enea
|
Kje pa imaš nastavljen digitalec, imaš avto, ali tisto če se stvar/ človek premika,...? Meni je tudi delalo črte če sem na auto slikala, dej na "premikajoče", po moje bo boljš,..
|
|
|
|
RE: eno tehnicno vprasanje... 7.6.2010 8:51:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sem na vse nacine probala (mislim, no)..pa je isto. samo mi ini jasno, zakaj snema lepo. in na displayu predno slikam je lepa slikica...
|
|
|
|
RE: eno tehnicno vprasanje... 7.6.2010 8:59:29
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.... šus babji..... itak sem nek zafeclala v nastavitvah!!! pojma nimam kaj, kdaj, kje, kako in zakaj.... maaaaaa, sem najdla uni knof za reset_ nastavitev.... in.... voila!!!!! hvala vseeno obema!!!!
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 7.6.2010 9:11:59 >
|
|
|
|
RE: eno tehnicno vprasanje... 7.6.2010 9:12:53
|
|
|
|
Zanica
|
Off topic, kako si prilepila sliko na forum? Meni nikakor to ne uspe!
|
|
|
|
RE: eno tehnicno vprasanje... 7.6.2010 9:13:38
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
caki, da vodic najdem, pa ti ga pripopam
|
|
|
|
RE: eno tehnicno vprasanje... 7.6.2010 9:22:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ma ne da se mi skat... gres na www.slikomat.com v nalozi sliko kliknes prebrskaj najdes sliko v svojem racunalniku dvokliknes na ikono za sliko v okvirju, ki se odpre obkljukas pomanjsaj sliko nastavis format, ki ga zelis odkljukas :javno prikazi sliko kliknes nalozi kopiras: Koda za forume (PHPBB)...to vrstico, ki sledi...˙([url=http://www.Slikomat.com/slik.................................6.jpg[/img][/url]) ROČNO...z misko... in napopas sem.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 7.6.2010 9:23:19 >
|
|
|
|
RE: eno tehnicno vprasanje... 7.6.2010 17:35:01
|
|
|
|
Colt
|
Am......tudi svetlobna interferenca ima tukaj nekaj vpl iva..
|
|
RE: eno tehnicno vprasanje... 7.6.2010 17:38:51
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ne, colt. tukaj ne. vse je bilo crtasto. ce sem slikala zunaj na soncku, alpa v kopalnici, kjer je dokaj temno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2010 23:51:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?