Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:09:58
|
|
|
|
nadka30
|
mi imamo tudi prvošolko in mi smo na vabilu dobili napisano kdaj naj pridemo v šolo in tudi kaj naj prinesemo v šolo.Tako da ja mi nesemo vse stvari, bomo tam pogledali če imamo vse oz. ali je potrebno kaj dokupit ,torba in stvari pa potem tako ostanejo tam ker se bodo domov nosile samo ob petkih pa še to ne vsak teden Pa lep jutrišnji dan z čim majn živčkov
|
|
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:12:21
|
|
|
|
puncica
|
pri nas, pa nič ne piše, samo da morajo otroc pripeljat s sabo starše zato pa nimam pojma, moja mami mi je pa rekla, da ko sem šla jaz v šolo nismo nič nosl s sabo, pol pa vedi
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:13:10
|
|
|
|
alda
|
še ena mama jutrišnjega prvošolčka mi bomo jutri nesli kar vse, ker je tako "lažje", saj bova šla oba s tatkom z njim. Bog nedaj, da bi moral sam nest, saj ima samo torba z zvezki, dz, peresnico in copati za v razred žiher 15kg . , on pa ima 21kg. pa kar brez skrbi...tudi pri nas sem jaz bolj zaskrbljena kot on. Pravzaprav se mi zdi ,da naš fante sploh ne "šteka" lih kaj naj bi šola bla!
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:14:57
|
|
|
|
CUKRČEK
|
pri nas nesejo samo copate...to piše na vabilu. Ker imajo le nek 2 urni program jutri (predstava, pogostitev, druženje...). Pol v četrtek se pa začne:)
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:15:26
|
|
|
|
Anonimen
|
a niste dobili nobenih navodil? al pa na šoli tud nič ne piše? pri nas gremo jutri v šolo ob 8:30, potem bo nek program in čez uro in pol gremo domov. nič pa ne prinesejo jutri. prav piše na vabilu in na vratih šole. ajme, jutri bodo mati jokali. ma kaj jokali, tulili od ganjenosti...
|
|
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:16:04
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda pa kar brez skrbi...tudi pri nas sem jaz bolj zaskrbljena kot on. Pravzaprav se mi zdi ,da naš fante sploh ne "šteka" lih kaj naj bi šola bla! naša je ista po mojem tudi ne ve točno kaj jo čaka. Je pa tako verjetno ga boste peljali in lahko torbo pustiš v avtu če je še ne boste rabili
|
|
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:17:25
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda še ena mama jutrišnjega prvošolčka mi bomo jutri nesli kar vse, ker je tako "lažje", saj bova šla oba s tatkom z njim. Bog nedaj, da bi moral sam nest, saj ima samo torba z zvezki, dz, peresnico in copati za v razred žiher 15kg . , on pa ima 21kg. pa kar brez skrbi...tudi pri nas sem jaz bolj zaskrbljena kot on. Pravzaprav se mi zdi ,da naš fante sploh ne "šteka" lih kaj naj bi šola bla! joj naša je ravno taka, no sej se veseli pa to ampak neke evforije pa nekak ni, no mogoče zadnje dva dni se ji mal posmeji ob omembi šole, ma nič verjetno bomo vse nesl s seboj, kaj nas pa stane, kot rečeno pa itak vse puščajo v šoli potem.
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:18:36
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop a niste dobili nobenih navodil? al pa na šoli tud nič ne piše? pri nas gremo jutri v šolo ob 8:30, potem bo nek program in čez uro in pol gremo domov. nič pa ne prinesejo jutri. prav piše na vabilu in na vratih šole. ajme, jutri bodo mati jokali. ma kaj jokali, tulili od ganjenosti... ne, na vabilu piše samo da naj pripeljejo starše no to naša ziher ne bo pozabla, in da se vidmo ob 10
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:20:17
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: alda pa kar brez skrbi...tudi pri nas sem jaz bolj zaskrbljena kot on. Pravzaprav se mi zdi ,da naš fante sploh ne "šteka" lih kaj naj bi šola bla! naša je ista po mojem tudi ne ve točno kaj jo čaka. Je pa tako verjetno ga boste peljali in lahko torbo pustiš v avtu če je še ne boste rabili ne gremo peš, ker mamo tam 100 m do šole, je podružnična šola in je malo prvošolčkov tam enih 6 se mi zdi
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:25:46
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: alda pa kar brez skrbi...tudi pri nas sem jaz bolj zaskrbljena kot on. Pravzaprav se mi zdi ,da naš fante sploh ne "šteka" lih kaj naj bi šola bla! naša je ista po mojem tudi ne ve točno kaj jo čaka. Je pa tako verjetno ga boste peljali in lahko torbo pustiš v avtu če je še ne boste rabili ne gremo peš, ker mamo tam 100 m do šole, je podružnična šola in je malo prvošolčkov tam enih 6 se mi zdi potem pa tako ni problem če ste tako blizu doma, če jo boste rabili bo pa šel eden domov po njo. ali pa obratno
|
|
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:27:32
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 potem pa tako ni problem če ste tako blizu doma, če jo boste rabili bo pa šel eden domov po njo. ali pa obratno ja sej res, mater sem butasta, no ne butasta zmedeno živčna
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:31:06
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 potem pa tako ni problem če ste tako blizu doma, če jo boste rabili bo pa šel eden domov po njo. ali pa obratno ja sej res, mater sem butasta, no ne butasta zmedeno živčna mami saj bo šlo nič bat
|
|
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:36:49
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 mami saj bo šlo nič bat hvala
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:38:42
|
|
|
|
enea
|
Mi gremo pa jutri v tretji razred , in nesemo vse, od A do Ž. Ko smo šli pa v prvi razred, pa se mi zdi da nismo nič nesli, ker so imeli nek program, in so se potem sami z učiteljicami odpravili v razrede. Mislim pa, da ima že vsaka šola svojo spletno stran, in lahko tam pogledaš, kako bo potekal jutrišnji prvi šolski dan. Pa SREČNO vsem prvošolčkom!!!!
|
|
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:43:43
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea Mi gremo pa jutri v tretji razred , in nesemo vse, od A do Ž. Ko smo šli pa v prvi razred, pa se mi zdi da nismo nič nesli, ker so imeli nek program, in so se potem sami z učiteljicami odpravili v razrede. Mislim pa, da ima že vsaka šola svojo spletno stran, in lahko tam pogledaš, kako bo potekal jutrišnji prvi šolski dan. Pa SREČNO vsem prvošolčkom!!!! HVALAAAA za tole idejo, kako se nisem tega spomnila. Evo rešena dilema, sem dobila odgovor tam, torbe pustijo doma Srečno vsem ostalim prvošolčkom, mamam pa tudi
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 19:46:12
|
|
|
|
mamamajča
|
glede na to, da nič ne piše, ti predlagam, da vseeno neseš s sabo.
|
|
|
|
RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke 31.8.2010 20:58:55
|
|
|
|
Tejči
|
Ja, tako, mi nismo niti nobenega vabila dobili..na spletni strani pa piše samo da se dobimo ob 9.30. Zraven bova nesli samo copatke, beležko in kuliko.Mi gre pa že dans na jok..tak da se pridružujemo jutrišnjemu klubu cmeravih mamic
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?