|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eno bedno vprašanje mame prvošolke
31.8.2010 19:05:59   
puncica
a morjo otroc jutri že vse nest s seboj, od zvezkov knjig, barvic, flumastrov in celga coklpoka al ne in to nesejo potem pojutrišnjem. Kaka je sploh praksa pri tem, ma jaz pojma nimam, sam vem, da sem bolj živčna od moje male prvošolke user posted image

pa ne me prestavt user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 31.8.2010 19:06:35 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: eno bedno vprašanje mame prvošolke
31.8.2010 19:09:58   
nadka30
mi imamo tudi prvošolko in mi smo na vabilu dobili napisano kdaj naj pridemo v šolo in tudi kaj naj prinesemo v šolo.Tako da ja mi nesemo vse stvari, bomo tam pogledali če imamo vse oz. ali je potrebno kaj dokupit ,torba in stvari pa potem tako ostanejo tam ker se bodo domov nosile samo ob petkih pa še to ne vsak tedenuser posted image user posted image
Pa lep jutrišnji dan z čim majn živčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2010 19:12:21   
puncica
pri nas, pa nič ne piše, samo da morajo otroc pripeljat s sabo starše user posted image zato pa nimam pojma, moja mami mi je pa rekla, da ko sem šla jaz v šolo nismo nič nosl s sabo, pol pa vedi user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2010 19:13:10   
alda
še ena mama jutrišnjega prvošolčka user posted image
mi bomo jutri nesli kar vse, ker je tako "lažje", saj bova šla oba s tatkom z njim.
Bog nedaj, da bi moral sam nest, saj ima samo torba z zvezki, dz, peresnico in copati za v razred žiher 15kguser posted image . , on pa ima 21kg.

pa kar brez skrbi...tudi pri nas sem jaz bolj zaskrbljena kot on.
Pravzaprav se mi zdi ,da naš fante sploh ne "šteka" lih kaj naj bi šola bla!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2010 19:14:57   
CUKRČEK
pri nas nesejo samo copate...to piše na vabilu.  Ker imajo le nek 2 urni program jutri (predstava, pogostitev, druženje...). Pol v četrtek se pa začne:)

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2010 19:15:26   
Anonimen
a niste dobili nobenih navodil? al pa na šoli tud nič ne piše? user posted image

pri nas gremo jutri v šolo ob 8:30, potem bo nek program in čez uro in pol gremo domov. nič pa ne prinesejo jutri. prav piše na vabilu in na vratih šole. user posted image

ajme, jutri bodo mati jokali. ma kaj jokali, tulili od ganjenosti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2010 19:16:04   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: alda

naša je ista po mojem tudi ne ve točno kaj jo čaka. Je pa tako verjetno ga boste peljali in lahko torbo pustiš v avtu če je še ne boste rabiliuser posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2010 19:17:25   
puncica

še ena mama jutrišnjega prvošolčka user posted image
mi bomo jutri nesli kar vse, ker je tako "lažje", saj bova šla oba s tatkom z njim.
Bog nedaj, da bi moral sam nest, saj ima samo torba z zvezki, dz, peresnico in copati za v razred žiher 15kguser posted image . , on pa ima 21kg.

joj naša je ravno taka, no sej se veseli pa to ampak neke evforije pa nekak ni, no mogoče zadnje dva dni se ji mal posmeji ob omembi šole, ma nič verjetno bomo vse nesl s seboj, kaj nas pa stane, kot rečeno pa itak vse puščajo v šoli potem.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2010 19:18:36   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

a niste dobili nobenih navodil? al pa na šoli tud nič ne piše? user posted image

pri nas gremo jutri v šolo ob 8:30, potem bo nek program in čez uro in pol gremo domov. nič pa ne prinesejo jutri. prav piše na vabilu in na vratih šole. user posted image

ajme, jutri bodo mati jokali. ma kaj jokali, tulili od ganjenosti...user posted image user posted image user posted image

ne, na vabilu  piše samo da naj pripeljejo starše  no to naša ziher ne bo pozabla,  user posted image in da se vidmo ob 10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2010 19:20:17   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

naša je ista po mojem tudi ne ve točno kaj jo čaka. Je pa tako verjetno ga boste peljali in lahko torbo pustiš v avtu če je še ne boste rabiliuser posted image

ne gremo peš, ker mamo tam 100 m do šole, je podružnična šola in je malo prvošolčkov tam enih 6 se mi zdi  user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2010 19:25:46   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

ne gremo peš, ker mamo tam 100 m do šole, je podružnična šola in je malo prvošolčkov tam enih 6 se mi zdi  user posted image

potem pa tako ni problem če ste tako blizu doma, če jo boste rabili bo pa šel eden domov po njo. ali pa obratnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2010 19:27:32   
puncica

potem pa tako ni problem če ste tako blizu doma, če jo boste rabili bo pa šel eden domov po njo. ali pa obratnouser posted image user posted image user posted image

ja sej res, mater sem butasta, no ne butasta zmedeno živčna user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2010 19:31:06   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

ja sej res, mater sem butasta, no ne butasta zmedeno živčna user posted image user posted image

mami saj bo šlo nič batuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.8.2010 19:36:49   
puncica

mami saj bo šlo nič batuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.8.2010 19:38:42   
enea
Mi gremo pa jutri v tretji razreduser posted image , in nesemo vse, od A do Ž.user posted image Ko smo šli pa v prvi razred, pa se mi zdi da nismo nič nesli, ker so imeli nek program, in so se potem sami z učiteljicami odpravili v razrede. user posted image
Mislim pa, da ima že vsaka šola svojo spletno stran, in lahko tam pogledaš, kako bo potekal jutrišnji prvi šolski dan.
Pa SREČNO vsem prvošolčkom!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.8.2010 19:43:43   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: enea

Mi gremo pa jutri v tretji razreduser posted image , in nesemo vse, od A do Ž.user posted image Ko smo šli pa v prvi razred, pa se mi zdi da nismo nič nesli, ker so imeli nek program, in so se potem sami z učiteljicami odpravili v razrede. user posted image
Mislim pa, da ima že vsaka šola svojo spletno stran, in lahko tam pogledaš, kako bo potekal jutrišnji prvi šolski dan.
Pa SREČNO vsem prvošolčkom!!!!user posted image user posted image user posted image

HVALAAAA za tole idejo, kako se nisem tega spomnila. Evo rešena dilema, sem dobila odgovor tam, torbe pustijo doma user posted image Srečno vsem ostalim prvošolčkom, mamam pa tudi user posted image

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.8.2010 19:46:12   
mamamajča
glede na to, da nič ne piše, ti predlagam, da vseeno neseš s sabo. 

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.8.2010 20:58:55   
Tejči
Ja, tako, mi nismo niti nobenega vabila dobili..na spletni strani pa piše samo da se dobimo ob 9.30. Zraven bova nesli samo copatke, beležko in kuliko.Mi gre pa že dans na jok..tak da se pridružujemo jutrišnjemu klubu cmeravih mamicuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.8.2010 21:05:29   
*miska.mcc*

user posted image

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 31.8.2010 21:06:16 >

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?