Mina1
|
Te čisto razumem in tako: sem tudi sama besna kot ris na čisto vse tule okoli. Pa ne vem, ali sem jaz smotana, občutljiva, al kaj je zdej to:zmeden:. Oken v stanovanju ne morem odpreti, ker je zunaj norišnica: mularija se okoli bloka vozi gor in dol s predelanimi avtomatiki, nasproti bloka je "gostionica" in tam rajajo do jutra - pa kaj, a imajo vse podkupljeno, da lahko to počnejo:zmeden:, pa trobijo, pa taxiji se zbirajo, pa kadar ima stadion kakšno fešto, ti rajši ne govorim:(( - samo toliko da povem, imamo renovirano stanovanje s super okni, pa kaj, če je notri vroče, če jih pa odprem, pa jovo na novo:(( Drugače stanujemo na vrhu v IV. nadstr., nad nami je ravna terasa, pa se vsak dan sliši, kot da imamo gor step tečaje - v bistvu odmeva od spodaj gor. Pa če odprem okno, imam celo stanovanje zakajeno, ker cela spodnja stran kadi, pa vsakič, ko gredo spodnji in desni na WC, se to sliši, za popi**** - pa je blok zidan na klasičen način. Hočem povedati, da si tako zelo želim malo miru, da to ni res. pa-pa Mina1
|