Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 2.4.2005 20:53:21
|
|
|
|
KMALU
|
Ko sem zvedla za kolegico, da ji je uspelo, sem tudi sama jokala, ker meni ni, ceprav sem bila za njo vesela. bravo tvoja svakinja :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 2.4.2005 20:56:13
|
|
|
|
Pia73
|
:bravo::bravo::bravo: To je tista, ki je imela s.s. pred kratkim, kajne? Ja, SUPER no!
|
|
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 2.4.2005 20:59:01
|
|
|
|
Nyah*
|
Bravo za svakinjo :bravo::bravo::bravo::bravo:, pa da bi se tudi ti kmalu virusa nalezla :)-, draga Ema:rozica:. Nikar tako obupano, iz srca privoscimo vsem sreckam :nosecka:, tako kot bodo one kmalu privoscile in cestitale nam, ane punce ;).
|
|
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 2.4.2005 21:03:37
|
|
|
|
emaa
|
ja, mela je ss februarja, še M ni dobila, je takoj zanosila, prej pa eno leto nič. Saj ni tako hudo, mal fovž sem pa lahko, sva že enkrat lih s svakinjo debatirale, saj vesele bova za tisto, ki ji prej rata, sam fovž pa tud, jaz ma pa še nekaj poti pred sabo, mogoče bom pa julija, avgusta tud jaz nosečka
|
|
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 2.4.2005 21:07:35
|
|
|
|
Nyah*
|
Seveda bos :nosecka: Ema, takrat bomo vse zate :miska::miska::miska::miska::miska: stiskale, pa bo moralo ratat! Ja "fovž" :)-:)-:)-:)-je pa ena kruta resnična beseda, custvo, ki mu ne moremo uiti! Bomo ze, a ne:metulj:
|
|
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 2.4.2005 21:10:07
|
|
|
|
emaa
|
seveda bomo, mal sem mogla potožit, je moj :love: na poti domov iz Splita, pa se ne morem nobenmu na rami :((, se bom pa vam, ko boste zastople, jutr bom že samo vesela. Ema bodoča:nosecka:
|
|
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 2.4.2005 21:14:20
|
|
|
|
Nyah*
|
:bravo::bravo::bravo: Ema bodoca :nosecka:, tako se govori!! Tudi jaz upam, da bom kmalu srecka,da bova skupaj ena drugi tozile, kako nama je slabo, pa kako nama rasteta trebuha,...:)-:)-. Ko pride :love: se pa malo pocrkljaj (beri :sloncek::sloncek:), pa bos takoj dobra!
|
|
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 2.4.2005 21:28:27
|
|
|
|
emaa
|
brez skrbi, da se bom pocrkljala, pa potolažla tud:)
|
|
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 3.4.2005 20:28:23
|
|
|
|
miska2004
|
Iskrene čestitke svakinji :bravo::bravo::bravo: Ema, saj te razumem, pač vedno pomislimo "zakaj pa meni ne uspe", ampak to še ne pomeni, da drugim ne privoščimo, a ne!! Saj boš ti tudi kmalu :nosecka:, boš vidla!! :angel:
|
|
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 4.4.2005 8:38:22
|
|
|
|
bambi
|
Ema, jaz vem da nisi fovž, to je samo tisti notranji glas, ki nas spomni takoj ko izvemo, da je kdo bližnji noseč, da pa mi še nismo....Tudi meni se je to dogajalo in tudi drugim puncam se, posebej, če se trudiš tako dolgo..... To je normalno in povezano predvsem z žalostjo, ki nas prelije ob takšnih novicah. TI se samo zjoči, boš videla, jutri bo že bolje.... Bambi
|
|
|
|
eni fosilki res uspelo, teta bom 4.4.2005 9:21:27
|
|
|
|
koala
|
četitam teta ema, no normalno da bodoči mamici tudi;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.