|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   endometriom
12.2.2008 7:24:48   
SANDOLINA
pozdravljene,

rada bi samo vprašala , če ima katera tudi probleme  z zanositvijo zaradi endometrioma? namreč , moj ginekolog mi ga je odkril šele včeraj in je velik 4cm , zdaj pa me zanima kako vse skupaj to poteka, ker sem sicer že naročena na ivf postopek. ali me čaka operacija ali kaj drugega? še en pregled pred obiskom v leonišču me čaka pri ginekologu in se bova pomenila kako naprej.

lp,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: endometriom
12.2.2008 8:20:47   
lejla007
Čau, Sandolina!

Naj ti odgovorim kar iz prve roke... Tudi jaz imam endometrioma (na obeh jajčnikih) in meni so to odkrili na navadnem pregledu pri moji osebni G. Takoj me je poslala v Leonišče in tam so me napotili na laparoskopsko operacijo. To je bilo oktobra 2006. Potem so mi rekli, naj čimprej zanosim in ker žal naravno ni šlo, sem imela kasneje kontrolo v Leonišču in tam mi je G povedal, da se mi je endometriom ponovil. Rekel je, da me operiral ne bo spet, ker potem me lahko vsake pol leta. Napotil me je na IVF in zdaj sem srečka user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Meni je sicer nazadnje rekel, da kar je velikosti do 3 cm ne operirajo... Boš sama videla kaj ti bo G rekel, ampak ne skrbi - sama operacija ni tak bav bav in vedeti moraš, da ti bodo pomagali, kakor bodo vedeli, da je zate najboljše!

Želim ti vso srečo, če boš pa imela še kakšno vprašanje, mi pa lahko pošlješ z.s.!

papa

(odgovor članu SANDOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: endometriom
19.3.2008 17:57:50   
Anonimen
prestavljeno iz druge teme:

SANDOLINA 

pozdravljene,

zanima me če ima katera mogoče kakšne izkušnje z operacijo endometrioma , namreč čaka me laparoskopija endometrioma in me zanima  kako vse skupaj poteka ? operacijo imam v lj.

hvala v naprej,

lep pozdravček :)

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.3.2008 17:58:18 >

(odgovor članu lejla007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?