summer410
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: summer410 anonimna....jaz sem bila prejšni teden pri g...in sem ji povedala za to bolečino...sem bila v 24 tednu in bolečina traja tud zdaj...skoraj vsako popoldan oziroma zvečer... meni je rekla, da se nimam česa bat, dokler ni kakšnega izcedka oziroma ostre zbadajoče bolečine.... rekla je naj se uležem dvignem noge in malce počivam.... Summer, super, da si nas "pomirila". Jaz kar hodim na WC, pa prst v luliko, ker kar moram preveriti, če je kakšna kri, tako kot je pri menstri. Itak vem, da je ni, pa vseeno to moram narest, da sem potem mirna in grem nazaj v pisarno. Drugače pa ha ha, Summmer, uležeš, ti pa v službi, kajne? Tudi jaz napenjam možgane v službi od jutra do poznega popoldneva, pa ravno konec avgusta imamo rok za konec projekta - res je za bruhat, koliko dela imamo, mene pa to totalno več ne zanima. Tako da tale "uležeš" je meni science fiction Ma, samo še 2 tedna, potem pa dopust, takrat pa res noge v luft ja točno tako....ona men uležeš se, jaz pa njej...kam pa??.....in se je samo smejala.... rekla je ,da če lahko, se naj mal naslonim nazaj in zaprem oči za par minut in počivam.... vendar jaz tud v službi to ne morm nardit....:)))ampak ni panike..... ko pa pridem domov, si pa res podložim noge in počivam ene pol urce.... skratka, to je baje vse normalno in glede na to, da pr men traja že 14 dni, in da je z tamalo vse ok, ji verjamem....
|