|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   enaka krvna skupina
15.9.2007 9:13:38   
sončnica27
Pozdravljene!

Sem v 13. tednu nosečnosti in sem v petek pri ginekologinji izvedela, katero krvno skupino imam (A+). Doma sva z fantom ugotovila, da imava enako krvno skupino, zdaj pa ne vem ali bi morala o tem obvestiti svojo ginekologinjo. Ima katera podobne izkušnje? Res me zanima kako je s tem, saj nekateri pravijo, da to ni dobro za user posted image !

Hvala vam za odgovore in lep vikend vam želim!

Sončnica

Bolj kot spoznavam ljudi, ljubše so mi živali!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: enaka krvna skupina
15.9.2007 9:14:54   
Kalina
Midva z mozem imava isto krvo skupino 0+ in ni nc tazga blo, vsaj nikol nam ni noben nc reku. edin problem je ce je negativno.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu sončnica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2007 9:39:00   
Naja30
Saj ni nič takega, če imata enako krvno sk. Ne vpliva na plod ali user posted image  Če bi imela negativno, bi bilo drugače. Bi dobila šponto user posted image  (injekcijo)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2007 11:32:41   
mateyka
če bi bla RH negativna in mož RH pozitiven kolikor jaz vem - to pa nima veze s krvno skupino (oziroma krvna skupina ne vpliva na ta specifičen problem, ki tebe zanima - RH faktor je važen). mi sploh ne vemo katero krvno skupino ma moj mož - jaz sem RH (D) pozitivna, tko da se ni blo treba nič s tem ukvarjat user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2007 11:40:18   
mateyka
kokr vidm si RH pozitivna, tko da ni blema user posted image
torej ziher bo tvoja beba A+ krvne skupine - če bo B, pol so jo v bolnici zamenjal ;P - mi smo se tko hecal za našo, da če bo mela rjave oči vemo, da so jo ponesreč zamenjal user posted image (oba z možem mava namrež modre)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2007 12:08:38   
Anonimen
Lahko še meni poveste? user posted image

Jaz sem: B, RhD POZITIVNA
  MOŽ: A, RhD NEGATIVEN
Lepo prosim za odgovor, kaj bi bilo v primeru nosečnosti.Hvala

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2007 15:09:25   
gaya24
So ti že napisale... če si Rh pozitivna je vse ok, tud če je partner Rh negativen. Problem je sam, če je mati Rh negativna in oče Rh pozitiven, takrat dobiš inekcijo. Upam, da je zdej vsem razumljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2007 15:29:22   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Problem je sam, če je mati Rh negativna in oče Rh pozitiven, takrat dobiš inekcijo.

Mi je smešno, ko napišete, da je to problem. Danes to ni problem. V 28. tednu dobiš injekcijo in to je to. Za vsak slučaj, če je otrok v tebi pozitiven.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2007 15:56:42   
Anonimen
Jaz imam O- in ker vem da ima mož A-, sem morala prinesti od njega potrdilo, da mi je bila injekcija prizanešenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2007 18:09:08   
kawasakica
jaz sem B negativna, za mojega me noben ni niti vprašal. Dobila sem šprico med nosečnostjo in še po porodu, Luka je  B pozitiven. To je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2007 19:20:14   
mala pikica
Tudi midva z mojim dragim sva oba A+, pa ne vidim razloga, zakaj bi morala to komu omeniti. Z otročkom nima kaj biti narobe, edino kar je, verjetno bo tudi on A+. Drugače pa ga bomo iskali bo porodnišnici user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
16.9.2007 0:25:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?