Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ena vec na njegovi dusi 5.2.2005 21:27:24
|
|
|
|
anajmad
|
Sem ti že v MON-u poslala sporočilce.Bodi močna,vedi samo,ne bo mu lahka... en lp:morje:D.
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 5.2.2005 21:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje sožalje, ana36+. A lahko poveste kaj več o tem zdravniku? Jaz sem tudi 38, pa še kakšno poznam, ki pa res namerava imeti otroka, pa bo šla na amnio. Zato me zanima.
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 5.2.2005 22:02:22
|
|
|
|
ana36+
|
jaz sem bila narocena na amnio. v Postojno, pri dr. Cerarju.Cel poseg je bil katastrofa,ker je otrok bil zivahen in je brcal mi je dr. z iglo delal slalome in veleslalome po mojem trebuhu.Ko je koncno uspel povlec malo plodovnice mu je del inekcije padel.Taj del je pobral in ga vstavil nazaj v inekcijo in nadeljeval poseg.Poseg je bil zelo bolec.Drugi dan po posegu sem dobila temperaturo 39.Tretji dan zjutraj mi je zacela odtekati plodovnica.Peti dan od posega sem rodila mrtvega sina.Diagnoza -smrt otroka je nastopila zaradi vnetja plodovnice. Po mojem porodu sem dobila sporocilo od geneticarke dr. Brezigar,da se enkrat pridem na amnio, ker se je plodovnica med posegom okuzila. Zakljucek: Dr. Cerar je imel verjetno zelo zelo dober dan.Upam, da jih vec nebo imel.
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 5.2.2005 22:05:32
|
|
|
|
ZARA
|
oooooo grozljivo,kaksna malomarnost...:(:(:( Zal mi je ana36+!!
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 5.2.2005 22:06:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Grozno. Ne vem, kaj naj drugega rečem, kot da tudi jaz upam enako. Še enkrat, moje sožalje.
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 5.2.2005 22:21:48
|
|
|
|
Gina
|
Strašno mi je žal. A veš, da si druga v 14. dneh, ki sem zanjo slišala. Prvi so celo po SS-ju poslali sporočilo od amniocinteze - Čestitamo, rodili boste zdravega dečka. Meni je kar slabo ob takih malomarnostih. Hudo mi je zate.
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 6.2.2005 10:20:19
|
|
|
|
Meggi
|
Zwlo žalostno za vse starše- Posebno mamice. Naj povem da sem jo jaz pri prvi princeski mela in je bilo HVALA BOGU vse v redu. A zaradi nevarnosti Downovega sem rajš šla. Je pa grozno čakanje na odgovor. Vse dobro ti želim
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 6.2.2005 18:42:42
|
|
|
|
pika74
|
me je kar groza, ko tole berem:(:(:(
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 7.2.2005 8:30:50
|
|
|
|
puri
|
Joj, saj ne morem verjeti,....kaj takega?! Ana36, zelo mi je žal:rozica:
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 7.2.2005 17:13:42
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
res hudo žalostno....kar ne dojemaš Ana 36,zelo mi je žal:angel:
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 8.2.2005 0:46:51
|
|
|
|
Annny
|
Ta človek bi moral odgovarjati za svoja dejanja...zakaj ga ne tožiš?:( Oprosti, vem, da je bolečina še prehuda..:rozica: Želim ti vse dobro:rozica:
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 8.2.2005 17:35:47
|
|
|
|
Pupica
|
:(Žal mi je ana36+! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 10.2.2005 14:49:35
|
|
|
|
kimi
|
Malomarnost pa taka. Zelo mi je žal
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 10.2.2005 14:50:50
|
|
|
|
KIRA
|
:((:((:((:((:((:((:((:(( prekelti dohtarji. nič ne pazijo. uboga pikica. :angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 10.2.2005 14:52:36
|
|
|
|
KIRA
|
tožit bi jih blo treba za tako malomarnost.!!! grrrrrr. sama sreča da nisem šla z tamalo na NS, ker se mi zdi cela stvar neuman in predraga (15 jurjev iz lastnega žepa) uboga pikica res.....:((:((:((:((
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 12.2.2005 16:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
:(
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 20.2.2005 22:23:43
|
|
|
|
sonček2*
|
:(:((, pa :rozica: zate
|
|
|
|
ena vec na njegovi dusi 23.2.2005 1:38:37
|
|
|
|
Pika10
|
Zelo mi je žal da se je kaj takega zgodilo,izgube ne moremo povrniti.Toda ampak jaz imam zelo dobre izkušnje z njim, ko sem imela zaplete po carskem rezu mi je edino on pravilno oskrboval rano.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.