|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ena večja od druge
6.9.2004 8:56:48   
romy23
Dobro jutro...

Tiste ki dojite, a ste opazile da je ena joška večja od druge?:zmeden:
No jst ful pogosto dojim na levi strani in sem učeri opazila da mam levo stran bol polno in s tem tut večjo.:zmeden:
Sej se trudm da bi iz obeh strani enako pogosto jedla samo nama vedno ne uspe.
In če se vam je pojavila ista težava, kaj ste naredile?

lp romana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ena večja od druge
6.9.2004 9:04:27   
mala maja
mi smo to težavo rešili tako da smo enkrat začeli z levo pa pol končali z desno, pri naslednjem dojenju začeli z desno končali z levo.

Bo videla kmalu bo bolje.

Lp mala maja

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ena večja od druge
6.9.2004 9:10:25   
monika2004
Hvala enako ROMY23!!!!!! Dojila sem samo en mesec in še zdej imam eno večjo kot drugo sploh pa bradavico kar je zelo zelo grozno videt (grdooooooo) in po moje bom imela to celo življenje.

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ena večja od druge
6.9.2004 9:48:36   
Erdbeere
ja tko k je mala maja rekla, najprej začni na levi pa če je treba podoji še na desni, pri naslednjem obroku pa začni na desni pa končaj na levi, pa se bo stanje normaliziralo:)

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ena večja od druge
6.9.2004 10:01:35   
malika
jaz imam že po naravi levo večjo od desne. In si predstavljaš kaka je potem razlika, ko sprazni desno? za crknit. Pa tudi več mleka imam v levi:zmeden: in iz nje bolj teče.Iz desne mi tečeta samo dva curka.

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ena večja od druge
6.9.2004 10:03:38   
Jančika_
Jaz imam izmenično eno večjo od druge, ker mali papa vedno samo iz ene joškice. Je hecno, a po moje tega noben drug ne opazi.

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ena večja od druge
6.9.2004 11:01:27   
beti 1
Malika midve bi se pa lahko kopirale:)-,
Sam moj na srečo zdaj obe pozuza do konca. Sem pa nekaj časa kar malo gledala, da sem šla raje ven, ko je ravno levo spraznu, ker sem bla sicer fejst asimetrična.
Dokler pije samo na eni strani tako ali tako ne more bit drugače, če je pa ena polna, druga pa prazna.
Je pa naš tudi imel rajši ta večjo, ker je bolj teklo, pa se nisem dala in smo šli leva-desna, pa desna-leva, po ene par dneh se je že sprijaznu.
lp
beti1

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ena večja od druge
6.9.2004 11:05:27   
malika
:)-:)-:)-

:bravo::bravo::bravo: za naju!:)-

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ena večja od druge
6.9.2004 13:29:58   
KATY&TIMMY
ciao!imam enak problem.le da je pri meni desna večja in leva manjša.pa obe sprazne do konca:bravo::)-:bravo:.ima pa že eno leto in je še vedno tako :( mislim da bo tako tudi ostalo:((:((.moji prijateljici je pa ima hči že 13 let!!!!:((:((:(:(
ah,saj se da vse z "magičnimi" modrčki skrit!!:ups::)-:)-:)-:)-:ups:

lp,Katja:morje::morje:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ena večja od druge
6.9.2004 14:47:31   
Urša
Jst sm si sicer mleko pumpala, sm mela pa vedno eno ful večjo od druge, ker se v tisti opazno manjši mleko skoraj nič ni tvorilo-pa pogostejše pumpanje ta manjše ni pomagalo. Sm si mislna, da bo to skoz ostalo. Ko sm po 4h mesecih "dojenje" opustila, se je stvar vrnila v prvotno stanje in zdaj imam obe enaki. :)-:)-:)-

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ena večja od druge
6.9.2004 19:32:06   
Seven*
Jaz mam tudiii..Se je pa vseskupaj zacelo, ko sem ga zacela na levo bolj pristavljat kot na desno. Na desni imam namrec vdrto bradavico in tam tezje sesa. Tako imam zdaj levo gromozansko, desno pa prazno in zalostno..

:(

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ena večja od druge
6.9.2004 20:06:41   
*
Mah, bom ob priliki pogledala, še ni bilo časa do sedaj.

Je pa res, da izgleda strašno, ko je ena prazna in plapola nekje okoli popka, druga polna dojka pa štrli.
:ups::ups::ups:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ena večja od druge
7.9.2004 9:18:26   
malika
kamejka:)-:)-:)- kaj bi mi brez tvojega humorja :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?