Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ena težka naloga - pomagajte mi poiskati parfum 6.8.2013 14:55:26
|
|
|
|
mojcaziga
|
Je že slabih 20 let, ko si je kolegica kupila parfum, ki je dišal direkt po morju (mešanica morja in vseh teh sončnih krem in ......). Ne vem kako se je imenoval, ne poznam imena, znamke, skratka niiiiiiič Že večkrat sem ga neuspešno iskala po parfumerijah, pač vsakič sem prevohala en kup parfumov in ga še nisem našla. Sem že mislila, da ga ni nikjer več in obupala, ampak je zadnjič šla mimo mene ena punca in vsa odišavljena s tem parfumom. Ja, preden sem se spomnila, da bijo lahko povprašala kateri je, je že stopila na avtobus V glavnem, če katera ve o čem govorim (malo verjetno, sicer ), bom hvaležna za vsak namig. lp
|
|
|
|
RE: ena težka naloga - pomagajte mi poiskati ... 6.8.2013 15:00:49
|
|
|
|
2sneg13
|
Hofer jih je imel: Clarissima in res lepo diši!!!! LP
|
|
|
|
RE: ena težka naloga - pomagajte mi poiskati ... 6.8.2013 18:06:19
|
|
|
|
Felicita
|
meni po morju (oz po sončnih kremah in vsem lepem) diši Si Lolita od Lolite Lempicke. Samo je ven prišel šele 2009, tko da to ni to; mogoče ti bo vseeno všeč.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: ena težka naloga - pomagajte mi poiskati ... 6.8.2013 21:50:13
|
|
|
|
TomTaylor
|
Jill Sander - Sun. Sem 100% da je to parfum, ki ga iščeš. Izdelan je bil že leta 1989 in je od takrat nespremenjen in še vedno v prodaji - bela flaška, rumen napis. Seveda pa so modni trendi zahtevali tudi različne verzije parfuma...ampak nima veze - sigurna sem da je SUN pravi. http://www.jilsander.com/en/fragrance/woman-fragrances#sun Aja, in jz ga pozimi uprabljam kot "dnevni" parfum, za poleti pa samo za zvečer, ker mi je čez dan "pretežek" imam raje sveže vonje čez dan (Light blue ali I love love)
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 6.8.2013 21:54:26 >
|
|
RE: ena težka naloga - pomagajte mi poiskati ... 6.8.2013 22:07:28
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Jill Sander - Sun. Sem 100% da je to parfum, ki ga iščeš. Izdelan je bil že leta 1989 in je od takrat nespremenjen in še vedno v prodaji - bela flaška, rumen napis. Seveda pa so modni trendi zahtevali tudi različne verzije parfuma...ampak nima veze - sigurna sem da je SUN pravi. http://www.jilsander.com/en/fragrance/woman-fragrances#sun Aja, in jz ga pozimi uprabljam kot "dnevni" parfum, za poleti pa samo za zvečer, ker mi je čez dan "pretežek" imam raje sveže vonje čez dan (Light blue ali I love love) Hvala, ampak SUN ni tisti, ki ga iščem. Ga uporablja moja mama in je preveč na vanilijo. Tisti, ki ga iščem, mislim, da nima neke vanilijeve note v vonju. lp
|
|
|
|
RE: ena težka naloga - pomagajte mi poiskati ... 6.8.2013 22:23:24
|
|
|
|
TomTaylor
|
ja, šmet...pol pa ne vem.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?