želva
|
Jaz se moram pa mal spihat Grem z vozekom in psom na sprehod po mestu in vidim dedca, ki šeta svojga psa odvezanga(mičkana bela kepa), grem lepo mimo, moj ne šmergla unga, pa pride ta mali pes se začne okol vozička motat in valda moj vleče, sem spustila povodec, moja pa je unga po tleh povalala in renčala.Ni ugriznila. In je dedc valda čist znoru, pol sem pa še jaz:Mislim, ljudje mislejo, da če imajo mahne pse jih imajo lahko pa odvezane in se ti loh pridejo glih kamor čjo motat pod nogam .Sem decu nazaj zabrusila, naj ima svoga privezanga, on pa da ne rabi imet ker njegov ni napadalen in da saj vem, da se psi vsi ne zastopijo.Ma halo, jaz to vem in zato je privezan Pa naša ni drugače nič popadljiva(ni še na nobenga psa skočila, ali ga pogrizla), je pa logično da kdaj pride kakšen tak, ki ji ni včeš.Tud meni niso vsi ljudje všeč. Ja, in pol je dedc klical policijo, pa čakam in čakam, ker ni bilo nič sem mu dala kar podatke naj me pa iščejo.Pa sem se nazaj odpravila in se mimi pripelje marica in vpraša, da iščejo enga s psom, jim razložim zgodbo, pa so sam aha rekli in se odpeljali še unga iskat.Zdej pa čakam. če se bodo še pri nas kaj oglasili. Upam, da dedc dobi kazen, ker tud povodca nima s sabo. Pa tu, če še jaz kazen fašem, nima veze. Sej me lohk tud skur , ampak sem se res naveličala voz vlečt in psa lovit, medtem ko se mi drugi spuščeni motajo pod nogam.Moj pes pa ni majhen in ko povleče, moram kar fino lovit ravnotežje zaradi psa in vozička.
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 26.5.2008 11:12:48 >
|