|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 21.9.2012 19:18:14
|
|
|
|
aknela123
|
lahko ti povem iz prve roke, sem imela dve činčili. z njimi je tako - so zanimive za gledat, sploh, ko se kopajo v pesku (poseben za činčile) in ne grizejo, no, to pa je žal tudi vse, kar ti lahko napišem pozitivnega. sem pa tudi jaz pred nakupom veliko pribirala forume in nasvete, pa so jih kar hvalili. mi smo jih imeli v kletki v hodniku, saj, sta mi zelo prirasla k srcu, samo kaj, ko sta imela nek nagon, da bi samo bežala. velikokrat smo popravljali kletko, ker sta ponoči dosti zgrizla, ko sta si delala pot na svobodo (plazijo se po celi kletki, ker skačejo in pridejo tudi na "streho"). ene trikrat sta ponoči res prišla ven in zgrizla rože, pohištvo, barvice, ni da ni... potem smo jih sredi noči iskali po hiši in lovili. pa sploh ni bilo to, da jih ne bi spuščali ven, kar veliko smo se ukvarjali z njima, jima na travi in v stanovanja ogradili, da sta bila velikokrat zunaj kletke, kaj te vem, tak nagon sta pač imela. in potem mi je poleti res že malo dosadlo, da se vsako jutro v strahu zbudim ali sta v kletki ali ne in sem jima kletko dala zunaj pod nadstrešek. mogoče sta bila en teden tam, ko jima je spet uspelo se osvobodit kletke, pa ajd, v svet. žal nista prišla daleč, nista vedla, da jih tam zunaj nihče ne varuje, kot smo jidva hoteli mi znotraj hiše. in je končano moje poglavje z glodalci.
|
|
|