Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
en problem v nosečnosti 9.5.2005 16:44:58
|
|
|
|
india
|
Hemeroidi????? Sploh, kadar greš "kakat"?? Potem je to to in boš dobila od G mazilo, pa kopeli pomagajo, samo ne vem kakšne! To pride od naprezanja, če se ne motim.
|
|
|
|
en problem v nosečnosti 9.5.2005 16:46:35
|
|
|
|
Teni_
|
Sem že to tudi pomislila ja. Pa se to ne naredi pri riti:)-? LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
en problem v nosečnosti 9.5.2005 16:47:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
dobro vprašanje, ker H niso samo ženska stvar :zmeden2: :)-
|
|
|
|
en problem v nosečnosti 9.5.2005 16:47:50
|
|
|
|
Teni_
|
Aja, pa drugače me nič ne boli, razen ko iztopi me boli na dotik kot bi si nekaj potisnila v maternico. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
en problem v nosečnosti 9.5.2005 16:55:31
|
|
|
|
mtd
|
ooj, zdele bom menda brcnila v teeeeemo ampak a ni tam ena ??:zmeden::zmeden: bernulijeva:zmeden: ???? žleza?? se mi zdi da sem enkrat nekaj o tem brala, pa res se ne spomnim, tiste knjige pa tud nimam več o nosečnosti, sem jo imela sposojeno, ko sem bila :nosecka: malo se pozanimaj:zmeden: lp8)
|
|
|
|
en problem v nosečnosti 9.5.2005 17:46:14
|
|
|
|
kimi
|
Jaz ti pa priporočam da raje pojdi k G kar je sigurno je sigurno
|
|
|
|
en problem v nosečnosti 9.5.2005 17:59:58
|
|
|
|
Willson
|
Mojca, to kar imaš ti je verjetno(nisem sigurna) krčna žila, ki se na žalost lahko naredi tudi na takem mestu. Sem pa to že videla pri eni nosečnici! LP
|
|
|
|
en problem v nosečnosti 9.5.2005 19:24:09
|
|
|
|
Teni_
|
Čudi me, ker te bule drugače ni. Pojavi se samo takrat, ko grem na potrebo. Tako kot sam napisala, tudi če grem samo na malo. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
en problem v nosečnosti 9.5.2005 21:02:35
|
|
|
|
Willson
|
Ta mamica, ki je imela krčno žilo, se je ta videla tudi, ko se je mamica vlegla na hrbet. Je pa ta žila bila tik za vhodom v nožnico.Drugače pa to naj nebi bilo nevarno, samo paziti morajo, ko prerežejo presredek, da ne prerežejo te žile. Me pa res zanima, če imaš ti tudi to? Ko boš izvedela, mi javi prosim! LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?