|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 16:38:00   
Teni_
Zanima me, če katera ve, kaj bi to bilo oz. če je imela katera tak problem. Če grem na wc (majhno ali veliko potrebo), mi izstopi neka bula(prav tukaj, ko lulam - kolikor sem lahko videla). Je pa po moje povezana z nosečnostjo, ker me na dodik zaboli, kot da bi me zabolelo v maternici. Je mogoče to povezano s tem, da imam cisto na desnem jajčniku? Prej te bule nisem nikoli opazila, razen sedaj par tednov. SEm v 14. tednu in danes sem iz spodnjega dela(tam kjer se ta bula konča). Malo krvavela. Bilo je na wc papirju. Zdaj pa nič več.

Ve katera kaj bi to bilo. Imam pa v sredo pregled pri ginekologinji in jo bom vprašala.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 16:44:58   
india
Hemeroidi????? Sploh, kadar greš "kakat"?? Potem je to to in boš dobila od G mazilo, pa kopeli pomagajo, samo ne vem kakšne! To pride od naprezanja, če se ne motim.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 16:46:35   
Teni_
Sem že to tudi pomislila ja. Pa se to ne naredi pri riti:)-?

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 16:47:26   
kofetek2010
dobro vprašanje, ker H niso samo ženska stvar :zmeden2: :)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 16:47:50   
Teni_
Aja, pa drugače me nič ne boli, razen ko iztopi me boli na dotik kot bi si nekaj potisnila v maternico.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 16:55:31   
mtd
ooj, zdele bom menda brcnila v teeeeemo ampak a ni tam ena ??:zmeden::zmeden: bernulijeva:zmeden: ???? žleza??
se mi zdi da sem enkrat nekaj o tem brala, pa res se ne spomnim, tiste knjige pa tud nimam več o nosečnosti, sem jo imela sposojeno, ko sem bila :nosecka:
malo se pozanimaj:zmeden:
lp8)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 17:46:14   
kimi
Jaz ti pa priporočam da raje pojdi k G kar je sigurno je sigurno

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 17:59:58   
Willson
Mojca, to kar imaš ti je verjetno(nisem sigurna) krčna žila, ki se na žalost lahko naredi tudi na takem mestu. Sem pa to že videla pri eni nosečnici!
LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 19:24:09   
Teni_
Čudi me, ker te bule drugače ni. Pojavi se samo takrat, ko grem na potrebo. Tako kot sam napisala, tudi če grem samo na malo.
LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 21:02:35   
Willson
Ta mamica, ki je imela krčno žilo, se je ta videla tudi, ko se je mamica vlegla na hrbet. Je pa ta žila bila tik za vhodom v nožnico.Drugače pa to naj nebi bilo nevarno, samo paziti morajo, ko prerežejo presredek, da ne prerežejo te žile. Me pa res zanima, če imaš ti tudi to? Ko boš izvedela, mi javi prosim!
LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   en problem v nosečnosti
9.5.2005 21:08:06   
Teni_
Meni drugače sploh ni vidno. Ti pa bom javila, ko izvem: bom v sredo vprašala.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?