|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   en manjši problemček
30.1.2009 9:11:41   
Poka
Z mojim partnerjem imava lep odnos, v bistvu se mi zdi popoln. Kot običajni pari se tu in tam sicer konstruktivno ne strinjava glede nekaterih stvari, ampak jih sproti rešujeva in uskladiva mnenja. Vedno sva pa drug drugega spoštovala.

Skupaj živiva že 4 leta in imava tudi skupne cilje. Je pa moj zaenkrat še sodelavec s svojo bivšo, s katero sta pa imela stalno ene probleme in sta bila malo skupaj, malo narazen... Ne delata pa sicer v isti stavbi, ampak ker je moj vodja oddelka, ona pa v upravi se veliko slišita - poslovno (samo med službo). Sem pa ugotovila, da bi ona rada tudi še drugačne stike user posted image Vse bolj se mi zdi, da imam prav, ker je po karakterju malo čudna in je enkrat rekla njegovi sestri, da ji je vedeževalka rekla, da bo ona njej prevzela tipa user posted image Njegova sestra pa ima družino, vse lepo urejeno, to kar ona ni nikoli imela. To je šla celo pravit mojemu, takrat njenemu partnerju. In sem potem slišala, da ona rada razidira take idile in se srečuje s poročenimi moškimi, mojega je pa celo žalila, da ni dovolj dober zanjo (lep in postaven itd...). No in me je to ful razjezilo. In sem ji lepo napisala en meil, sprva je bil čisto normalen, na koncu  sem si pa dala duška... in priznam, sem se spustila na hm... malo prenizek nivo, ups...

Vse skupaj sem povedala mojemu in sem priznala, da je bilo grdo in sem se opravičila. Ni bil jezen, verjetno si je pa mislil, da sem res otročja.

Gre pa se za to, da ne vem, kaj naj z njo. Mislim jo sicer pustit pri miru, ampak ona menda potem še veselje dobi. Je pa ena dilema - namreč, moj je mnenja, da ni prav, npr. da jaz grem skupaj peš v službo s svojim sosedom, on pa se lahko sliši s svojo bivšo. To se mi ne zdi pošteno, ker ej... pravila so enaka za vse. Sicer npr. on nje ne kliče in ne vabi na kavo, ne pošilja niti smsov, meilov itd. razen poslovnih stvari, je pa res, da ga ona kar naprej gnjavi in ji še nikoli ni povedal, naj ga pusti pri miru. Če bi bila priložnost, se mu zdi vljudno sprejet tudi povabilo na kavo. OK ja, se strinjam, če bi bila ona normalna oseba, je pa taka... ki stalno nekaj hoče. Pravi, da ima resnega tipa, da sta srečna, da imata dom, da načrtujeta družino, pa kliče vedno mojega, če se ji avto pokvari, se zaleti in take zadeve. Bila sem zraven, moj se pa sicer ni odzval na njeno prošnjo, čperav je bilo mogoče res grdo, da ni pomagal v stiski, ampak ker je vedel kam pes taco moli... Ni ji pa tudi direktno povedal, naj neha s takimi igricami. Ni konflikten človek in vse hoče zlepa, ne zna odreagirat tako, da bi nekomu jasno povedal...

Sicer je tako, da jaz svojemu zaupam in tudi nikoli se ne zgodi, da bi kam šel, brez da bi povedal, po službi pride takoj domov itd. tako da me ni ničesar strah. gre se mi pa za eni strani za princip, ker je on lahko ljubosumen, jaz pa ne. Druga stvar pa je ta, da na vezo gledam realno. Do sedaj nisva imela nobenih problemov in imava skupne načrte, ampak vedno v vsaki vezi, po mojem mnenju, pridejo kakšne težave. Otroci, hiša in take stvari - to zna bit zelo stresno. In takrat si verjetno bolj šibek in mogoče se tudi malo odtujiš s partnerjem, po moejm je pač možno, da se zgodi, če se ti pa druga oseba prilizuje, da podležeš... Sploh eč je nekdo tako vztrajen
Kaj mislite? kaj bi ve naredile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: en manjši problemček
30.1.2009 9:19:53   
Mišni
Jaz imam občutek, da bi ti zdaj na vsak način rada nekaj komplicirala in se kregala. Pusti stvar tako kot je, saj je vse v redu. Zaenkrat. Dokler ne boš mogoče pa res sprovoricala nekoga, ki se očitno težko pusti sprovocirat.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2009 9:24:41   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Sicer je tako, da jaz svojemu zaupam in tudi nikoli se ne zgodi, da bi kam šel, brez da bi povedal, po službi pride takoj domov itd. tako da me ni ničesar strah. gre se mi pa za eni strani za princip, ker je on lahko ljubosumen, jaz pa ne. Druga stvar pa je ta, da na vezo gledam realno. Do sedaj nisva imela nobenih problemov in imava skupne načrte, ampak vedno v vsaki vezi, po mojem mnenju, pridejo kakšne težave. Otroci, hiša in take stvari - to zna bit zelo stresno. In takrat si verjetno bolj šibek in mogoče se tudi malo odtujiš s partnerjem, po moejm je pač možno, da se zgodi, če se ti pa druga oseba prilizuje, da podležeš... Sploh eč je nekdo tako vztrajen
Kaj mislite? kaj bi ve naredile?

Če si zaupata in veš da on nima dobenih namenov z njo se nimaš kaj bati.

Hm gre se ti za princip da je on lahko ljubosumen ti pa ne? Saj pa si po napisanem sodeč, tudi ti ljubosumna.

Mislim da si čist brez veze otežujeta zvezo. Bivša nima šans pri njem saj to je več kot očitno, njej pa pusti veselje bo se že naveličala 1x. Naj se ti revica smili, ker za tebe ni dobena konkurenca. Pa čist prav da jo bivši ignorira ne pa da bi se razburjal in reagiral tak kot je to njen cilj.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2009 9:54:48   
Anonimen
Noben ne "podleže" če noče in je srečen tam kjer je in s komer je.....

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 30.1.2009 9:55:05 >

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2009 10:14:04   
Poka
Sej vem... ful sem smotana. Brezveze se sekiram. In je bilo tud ful neumno... Po mojem je ona celo srečna, zdaj, ker misli da imava probleme.user posted image Bi bilo bolje pustit pri miru.

Je pa res, da sem ljubosumna - sej drugače verjetno nebi tega naredila. Včasih sem bila bolj mirna in sem drugače reagirala na take stvari. Veliko bolj prijazno in vse na lep način.  Ne mislim v vezah, kadarkoli. Nekako se mi zdi, da se nisem znala postavit zase in so potem nekateri ljudje hoteli to izkoristit. To, da sem bila iskrena, se ni izkazalo za najboljše - zato sem bil vedno na slabšem. Mislim pa predvsem na to, da sem nazadnje zaradi ene hudobne osebe ostala brez službe. Sicer je to že razčiščeno in vsi vpleteni so si na jasnem, ampak posledice so vseeno.

No in od tu naprej sem se odločila, da bom tudi jaz malo zlobna. In da se naj pazi, kdor mi prekriža pot in načrte user posted image Imam sicer malo slabo vest, ker sem čist penasta od jeze in pol naredim kako neumnost, ki pa ni v skladu z mojim karakterjem. Sam zaenkrat sem zato na boljšem...

Je pa res, da glede te ženske je brezveze da se sekiram in bom lepo pustila vse pri miru. Itak sem ji že na koncu pripisala, da ji želim vso srečo v življenju, kar sem tudi iskreno mislila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2009 10:43:19   
rija
ampak jaz zadnje čase res ne razumem, zakaj se ubadate s problemi preden sploh nastanejouser posted image ali še bolje....si jih naredite samiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2009 12:50:46   
TomTaylor

Vse bolj se mi zdi, da imam prav, ker je po karakterju malo čudna i........ In sem ji lepo napisala en meil, sprva je bil čisto normalen, na koncu  sem si pa dala duška... in priznam, sem se spustila na hm... malo prenizek nivo, ups...

Ma roko na srce, ti si meni čudna user posted image

Prvo se s partnerjem pogovori in zahtevaj naj ženski jasno in nedvoumno dopove, da pri njem nima nobene šanse. Pika.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2009 12:57:32   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ampak jaz zadnje čase res ne razumem, zakaj se ubadate s problemi preden sploh nastanejouser posted image ali še bolje....si jih naredite samiuser posted image

a nedauser posted image user posted image user posted image user posted image

in tista o hiši, otrocih....da se odtujiš.....nehajte že enkrat izkat jkrivca drugod kot pri sebi...,  vse je odvino od partnerjev in ne od hiš in otrokuser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2009 13:17:20   
Mala koala
Tole me spominja na eno reklamo z radia Študent: " nč ne štekam ampak zihr je kul".

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2009 13:42:12   
end1

Je pa ena dilema - namreč, moj je mnenja, da ni prav, npr. da jaz grem skupaj peš v službo s svojim sosedom, on pa se lahko sliši s svojo bivšo. To se mi ne zdi pošteno, ker ej... pravila so enaka za vse.

meni pa se to ne sliši najboljše

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 13:46:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mala koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2009 13:51:08   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: Mala koala

Tole me spominja na eno reklamo z radia Študent: " nč ne štekam ampak zihr je kul".
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2009 13:52:39   
rotkappchen

Je pa ena dilema - namreč, moj je mnenja, da ni prav, npr. da jaz grem skupaj peš v službo s svojim sosedom, on pa se lahko sliši s svojo bivšo. To se mi ne zdi pošteno, ker ej... pravila so enaka za vse.

Olja...tukaj ti dam maximalno podporo kot jo lahko dobiš!!! Z razpravo o tem, da on ima pravico in ti ne...pa je nesmiselno nadaljevat...

Seveda, je tvoj vseeno v drugačnem položaju, ker se mora s svojo "sodelavko" slišati zaradi službene doložosti, ti pa hodiš s svojim sosedom v službo, zaradi tega ker je pač prijetneje si skupno pot krašati ob pomenkovanju. Torej, ti zgolj uživaš...on pa, mnja...(tukaj pa je problem)...se mora ubadat s posesivno ex-frajlo, do katere ima sicer pričakovano hladen odnos a je ne zavrne. Ali tega ne naredi zato, ker je kot si sama rekla nekonflikten in si nebi rad zaprl vrata...pred morebitno priložnostjo na poslovnem področju...ali pa tega ne naredi, ker mu zgolj godi to, da obstaja še ena ženska, ki se spomni nanj takrat ko ne ve...kaj bi sama s seboj.

Jaz mislim...tako na prvo žogo, da je njej pri tvojem dragem že odklenkalo, samo da si ona tega ne prizna, zdaj pa bi se rada malo zabavala na tvoj račun. Vidva se samo še naprej pogovarjajta o tem...in mislim, da bo (če je med vama vse OK)kmalu prišel čas, ko bo tudi njemu prišla čez glavo in ji bo diplomatsko priporočil, da naj si prosti čas raje krajša s svojim fantom...če je res vse tako resno...

papa

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2009 14:32:55   
čipka

točno to..

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2009 14:53:58   
Anonimen

A ne da? Res ne vem, a je to kakšne virus tu na RR? user posted image user posted image user posted image

Malo več samospoštovanja, samozaupanja in samozavesti, pa ne bo potrebno ustvarjati problemov tam, kjer jih ni in na njih ne kaže čisto nobena stvar razen en majhen črviček dvoma, da mogoče le niste dovolj dobre za svoje partnerje.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2009 17:20:05   
alda
zakaj gasiš požara še preden se je vnel ??
Pazi , da po nepotrebnem ne dolivaš bencin in potem bo res treba gasiti,sam pol bo potreben helikopter !!user posted image

Me pa vse skupaj to pisanje spominja na "kreganje kdo je v koga" v  otroškem vrtcu !!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2009 17:34:14   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: rotkappchen

...ali pa tega ne naredi, ker mu zgolj godi to, da obstaja še ena ženska, ki se spomni nanj takrat ko ne ve...kaj bi sama s seboj.

tud jst sm na tole pomislila

(odgovor članu rotkappchen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2009 18:55:59   
poli*
Če ima on vse pošlihtano v glavi ne skrbi.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.1.2009 12:07:53   
Anonimen
Poka a ti si mogoče učiteljica?

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
31.1.2009 12:23:55   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

Opa, a se nam je to oglasila bivša??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.1.2009 14:01:00   
rotkappchen

IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

In kakšno relavantnost bi imelo poznavanje tega dejstva, pri obravnavi t.i "manjšega problemčka". user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.1.2009 14:21:33   
ronja
Gre pa se za to, da ne vem, kaj naj z njo. Mislim jo sicer pustit pri miru, ampak ona menda potem še veselje dobi.

Nič ne z njo. Pri miru jo pusti. Naj ima svoje veselje, vsako tele ima svoje veseleuser posted image . Kaj je narobe, če se ona zaletava v zid in peca tvojega lubija, ki mu lepo malo ego glanca, hkrati pa se z veseljem vrača k tebi domov in z njo nima nič? Če pa nisi sigurna, da ji ne bo ratalo, potem imata problem vidva, ne pa vidve!

Sama si sicer ne bi pustila govorit, s kom smem hodit po cesti, ampak tu ma vsak svoje meje in če je tebi prav, ni problema. Ampak ker ti ni, mu pač povej, da ga ne misliš varat, hodiš pa lahko po cesti s komer hočeš, pa je. Meni se zdi fajn, da ni ljubosumja, ampak enim je to začimba v ljubezni - je pa vseeno fajn, če imata oba enako papriciranouser posted image .

Ko bojo prišle težave, jih bosta reševala vidva skupaj, tako da ni strahu. če se odtujita, pa mislim da ni tako važno, ali se mu prilizuje bivša ali pa kakšna nova - takrat si gotovo bolj dovzeten za tuje čare, ampak vedno se najde kdo, ki ti piha na dušo - verjemi, celo v zadnjem mesecu nosečnostiuser posted image se najdejo čudaki, hehe.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?