Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
en čudn dan je dones.... 10.6.2005 12:14:50
|
|
|
|
kajča
|
ja še skoraj dve uri, potem pa domov počivat :zaspan::zaspan:
|
|
|
|
en čudn dan je dones.... 10.6.2005 12:16:13
|
|
|
|
Udb
|
Jaz bi tudi :zaspan::zaspan::zaspan:! Pa še dela ni danes nič - so vsi nekaj na dopustih!!¨Dolgčas!!
|
|
|
|
en čudn dan je dones.... 10.6.2005 12:18:23
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjjj jest sm se pa z jagodam basala,pa so ble full kisle,pa mi tut nč nidobr zdej tm spodi:(
|
|
|
|
en čudn dan je dones.... 10.6.2005 12:29:35
|
|
|
|
kajča
|
jest tud nimam lih preveč dela, pa mal po netu brskam za kuhinjcam. Bova z :love:delala hiško, pa študirava kakšno kuhinjco bi mela
|
|
|
|
en čudn dan je dones.... 10.6.2005 12:30:05
|
|
|
|
Udb
|
Kaj naj pa jaz gledam?? Umrla bom od dolgcajta!
|
|
|
|
en čudn dan je dones.... 10.6.2005 12:35:24
|
|
|
|
petka
|
prav imate... res je čudn dan.... veliko dela pa se mi prav nič ne da :zaspan: pa še jutri bi morala dobit :hudicek:, upam da je kljub vsem očitnim znakom ne bo....;) ponavad vas samo berem, pa se mi ne da pisat, evo zasvojenost :bravo: :bravo:
|
|
|
|
en čudn dan je dones.... 10.6.2005 12:50:00
|
|
|
|
MašaS
|
Ja, kot pravi petka, cuden dan, pa ful dela, ampak meni se ne da niiiiiiic delati in bi sla kar domov pod kouter. Imam ze vsega poln kufer :grrr:. Teden je bil ubitacen... M.
|
|
|
|
en čudn dan je dones.... 10.6.2005 13:23:02
|
|
|
|
*AnaL*
|
Oj! Se čist strinjam z vami, da je danes en full čuden dan. :zaspan: Še dobri dve urci službe, potem pa domov. Čeprav sem danes tako malo naredila, da bi blo vseen, če bi bla kar doma. Še dobr da je petek :bravo: - da si bomo lahko čez vikend spet malce napolnile baterije. L.P Ana
|
|
|
|
en čudn dan je dones.... 10.6.2005 13:53:39
|
|
|
|
kajča
|
Hvala Malina, sva šla že gledat tudi tja, predvsem me zanima kako bi zgledalo, če bi imela med pultom in zgornjimi omaricami linijsko okno in ne ploščic kot je v navadi
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......