emaa
|
Hvala punce. Ugotavljam, da 8. marec ni moj praznik:((. Sem se tolažila po pregledu pri svoji G, da sem imela samo anovularni ciklus, da pač takrat nisem ovulirala. Pomota, Ribičeva je pogledala moje izvide in rekla, vidim, da nimate svojih O, hormoni so sicer v redu, ali ste že kdaj imeli kake operacije v trebuhu. Pravim samo slepič, ko sem bila pet let stara. Me vpraša, a je bil razlit, povem, da ja, da sem že kri bruhala, voda, blato vse je bila kri. Mi pove, da imam najverjetneje zarastline, da se ne splača O rihtat, ker moji loparčki (jajčniki), ne zmorejo usmerjat jajčeca v pravo smer. Tako, da imam histereskopijo (zaradi ss lani, če imam pregrado, za preventivo) in laparoskopsko operacijo pri njej. Vprašam kaka je razlika med laparoskopijo in laparoskopsko operacijo, pa mi je povedala, da pri operaciji zadeva traja dlje, ker ima osebje za dalj časa in lahko bolj detaljno pogleda. Če bom imela srečo bom imela operaciji maja, če ne junija, odvisno od gužve. Sem se takoj naročit, oziroma pridobit številko, da ne bom predolgo čakala. Zdaj sem na istem kot Sisy, upala sem, da mi ne bo treba brati kako potekajo te operacije, pa sem se motila, tako, da bom med fosilkami še nekaj časa, punce tako vas imam rada, da ne grem tako zlahka stran. Na momente mi je za zjokat:((, ampak ponavadi za volanom, tako da to ne gre, sem si pa izborila kosilo-večerjo, ker sem zmožna koga zastrupit. Sicer pa zakaj bi otročka dobila kaj lažje, če sva vse druga stežka. Hvala vsem za pesti, nekaterim bom pa še danes osebno pojamrala. LP Ema:rozica:
|