|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   elergije na jajčni beljak
22.6.2007 16:46:45   
metuljčica27

Preed mesecem sva bili s 3 mesece staro hčero na testiranju za alergije, kjer so potrdili alergijo na jajčni beljak.

Ni dojena, zato sva na dodatku in sicer aptamil pre. Vendar spuščaji oz. atopični dermatitis, ni izginil.
Pediater mi je le dal kremo s katero sem ji blažila izpuščaje.

Nakar sem opazila, da je da je dodatek zgoščen z jajčnim beljakom. Sicer to ne piše v slovenskih navodilih, temveč v nemških- na škatli.
Zamenjala sem dodatek. Novalac in sedaj je kožica čista, brez izpuščajev.

Torej mamice berite tudi tuja navodila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: elergije na jajčni beljak
22.6.2007 20:59:55   
madela
Ja,to imaš pa prav. Jaz sem pakupovala ene mercatorjeve krekerje,kjer je pisalo samo v slovenščini in hrvasščini. Kupovala sem jih našemu alergiku,ker je bila napisana samo moka in sol. Čez čas pa zagledam,da piše,da vsebuje mleko user posted image user posted image  Seveda je imel naš probleme,ampak nisem vedela od kod. Šla sem v trgovino in prečekirala najmanj 10 škatel in ugotovim,da je na enih napisano mleko na drugih pa ne-sam da ne bo pomote,to so bili popolnoma enaki krekerji. Ne vem a so pozabili napisat al kaj,ampak jaz jih nisem več kupovala in so tudi težave izginile!

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?