Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 21.9.2008 21:58:19
|
|
|
|
pikecpokec
|
Je fajn, ampak je baby vac še vedno boljši. tko da mi smo ga uporabili natanko enkrat, potem smo pa rajši sesalec zraven postelje parkirali . Saj pravim, ni slab!
< Sporočilo je popravil shorty -- 22.9.2008 11:57:27 >
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 21.9.2008 22:01:58
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: krasnočka (samo ne baby vac, ker se mi ne da našega megalomanskega sesalca ven vlačit - oz. imet ves čas nastavljenega) No, ravno iz tega razloga sem se jaz dolgo otepala nakupa baby-vaca (imam Igeo). Pa smo imeli električni aspirator (Diafitov), ki me v lanski zimi ni več prepričal (prvo leto se mi je še zdel nekak ok) in sem s stisnjenimi zobmi nabavila BV. Da ne bom preveč tipkala - Igea je v sezoni ves čas priklopljena in BV na njej. Ni primerjave in za to požrem tudi tisti kolos v kotu otroške sobe.
|
|
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 21.9.2008 22:25:58
|
|
|
|
massylou
|
Imam elektronskega (baterije), kar v redu spuca nosek. Ampak rad zataji (kar naenkrat se spomni in ne dela, ali slabo vleče, ali crkuje...). Moram malo razmislit o čem novem.
|
|
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 22.9.2008 9:05:55
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem imela Baby vac pa me ni prepričal. Jaz imam kar pumpico za nosek, v katero nalijem fiziološko in mu jo v nos sisnem... Gre svašta ven. Pol pa zjutraj in zvečer še kapljico operila in je sine kot nov. LP
|
|
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 22.9.2008 11:04:01
|
|
|
|
*tajda*
|
Jaz living laba ne zamenjam za noben baby vac,tianna mogoče si izgubila tesnilo. Ker jaz znjim svašta ven spravim.
|
|
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 22.9.2008 11:06:34
|
|
|
|
altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda* Jaz living laba ne zamenjam za noben baby vac,tianna mogoče si izgubila tesnilo. Ker jaz znjim svašta ven spravim. enako. fenomenalen je!!!!
|
|
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 22.9.2008 12:29:57
|
|
|
|
mojcapr
|
Jaz imam oba elektronskega in baby vac sam čez baby vac ga ni (RIJA JE CARICA). Boljše vlečt ven sesalec, ker je dosti bolj močan, kot elektronski. Jaz sem elektronskega nabavla, ko sva bila v bolnici, tam pa res nisem mogla imet sesalca. Bilo je pa boljše kot nič.
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 22.9.2008 15:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda* Jaz living laba ne zamenjam za noben baby vac,tianna mogoče si izgubila tesnilo. Ker jaz znjim svašta ven spravim. ----------------------------------------------------- Ne ne, nič nisem izgubila. Je skrbno hranjen in zelo zelo malo rabljen. Ne vem, očitno pri nas ne gre .. Zato sem kupila BabyVac in sem več kot zadovoljna . Če katero zanima o LivingLab-u, pa na ZS .
|
|
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 23.9.2008 23:38:06
|
|
|
|
bodoča
|
Malo mešam štrene, samo zanima me cena Baby Vac-a?
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 23.9.2008 23:40:43
|
|
|
|
živa
|
Zelo nizka, obrni se na rijo.
|
|
|
|
RE: elektronski nosni aspirator - vaše mnenje 23.9.2008 23:43:32
|
|
|
|
bodoča
|
OK, hvala.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?