Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Prosim, če mi lahko svetujete, katere el.varuške so najboljše-glede na vaše izkušnje (in kje jih dobim po ugodnih cenah). Sama se po nasvetu prijateljice odločam za varuško, ki kaže temperaturo, omogoča dvosmerno komunikacijo in se da napolnit. Pregledala sem že precej spletnih trgovin in je najnižja cena 150€ Obstaja kaj cenejšega?
Jaz mam tega in sem full zadovoljna. Sva pa najprej gledala tega spodaj, ampak sem vesela, da smo se odločili za Tomyja. Je pa bil neki čez 100 €, ne vem točno, ker sva ga dobila za darilo.
Prijateljica ma pa tega in je baje tud zadovoljna, lahko jo vprašam. Cena je pa 109 €.