|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   električna zobna ščetka Sonicare
16.12.2011 13:12:34   
livia
A ima kdo? Mi jo je priporočila zobarca od tamalih, pa še moj zobar.
Pred časom smo mi imeli eno od Philipsa, pa je tamalima bila premočna.
Če jo kdo uporablja pri otrocih, se priporočam za nasvet. A tudi pri tej ščetki v bistvu trese, dost vibrira, da zna bit moteče za otroka? Si ščetkajo sami?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: električna zobna ščetka Sonicare
16.12.2011 14:02:06   
Češnca
Imajo prijatli in so ful zadovoljni user posted image (njihov starejši je imel precej težav z zobmi pred tem). Pa otroka imata pač drugačen nastavek/ščetko. Uporablja cela družina, otroka pod nadzorom, še ne čisto sama (5 in 7 let). To je pa tudi vse, kar vem, žal.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2011 14:27:53   
K_a_t_i
Imam.
Ja, ščetka dela na majhne tresljaje. Za otroke ti pa težko svetujem - ne vem koliko so stari. Za čisto majhne sigurno ni - ker če "ugrizneš" vanjo (kar otroci pogosto delajo), je zelo neprijetno. Tako da - naš še ne 5 letnik ima navadno ščetko. Ko bo večji, če bo želel, pa dobi svoj nastavek.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2011 14:37:50   
bebe&jaz
Imamo, takšno za otroke. Mislim, da je navedeno, da je za otroke nad 4 leta. Ima pa 2 stopnji: blažjo za mlajše in močnejšo za starejše. Tresljaji mojim ne delajo težav, jih pa tudi po večmesečni redni uporabi še vedno nekoliko žgečka (je pa res, da sta tudi drugače občutljiva na žgečkanje, če je to kaj povezano :)). Zobje so od takrat naprej mnogo bolje očiščeni (po mnenju zobozdravnice, ki ni vedela, da smo začeli uporabljati to ščetko) - predvsem zato, ker si 6letnik v 2/3 primerov sam umiva zobe in z drugimi ščetkami tako niso bili dobro očiščeni.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
16.12.2011 15:19:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bebe&jaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2011 17:59:48   
Cassiopeia
Mislim, da je velika razlika med navadno elektricno scetko in sonicare zobno scetko...ce se ne motim.
Deluje s patentirano tehnologijo zvoka in edinstveno dinamiko ciscenja...tak pisejo na njihovi strani.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2011 18:02:18   
Cassiopeia
Imajo tudi otroske...stanejo cca. 65€.

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2011 18:20:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Cassiopeia

Mislim, da je velika razlika med navadno elektricno scetko in sonicare zobno scetko...

Kot praviš - BISTVENA. Sonična ne odmika dlesni od zoba, medtem ko jih navadna, vrteča se, odmika. Za tiste, ki imamo probleme z dlesni, se navadna vrteča odsvetuje.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2011 18:36:48   
Matkurja
SOnicare je Philipsova ščetka. Imajo tudi take za otroke. Midva z možem imava vsak svojo že par let in sva super zadovoljna. Od začetka malo žgečka, pol se pa navadiš.

Primerjave z drugimi električnimi ščetkami pa ni...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2011 19:32:10   
livia
Še to da vprašam:
v paketu piše, da dobiš mali in velik nastavek. Ker bi morala zase in eno hči dokupit dodaten nastavek, me zanima katerega bolj uporabljate? Je smiselno kupit oba ali je bolj uporaben eden od njiju?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2011 20:59:57   
bebe&jaz
Hm, za odrasle imamo posebno ščetko (in vsak svoj nastavek). Za otroke pa otroško, ki ima dve jakosti čiščenja in zraven sta bila sicer 2 nastavka, vendar enaka (prav tako npr.. dva barvna pokrovčka, da lahko ščetki spremeniš izgled). Ta otroški nastavek je malo manjši od tistega za odrasle, ampak tudi nastavek za odrasle ni prav velik, mislim pa, da bi lahko namestil tudi odrasle na otroško ščetko in obratno (polnilec mi npr. uporabljamo le eden za obe vrsti ščetk).

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?