|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   električna črpalka
3.4.2009 10:19:43   
keira1977
Prosim za pomoč,

imam teden staro punčko, ki je mala lenobica . V bolnici je lepo sesala, ko so jo stehtali, pa so ugotovili da nič ne povleče oz iz dojke ne priteče dovolj mleka. Kupila sem si ročno črpalko in uspelo mi je nabrizgat 60 ml iz ene na dan. Mogoče bi tudi več, ampak me boli roka skoraj eno uro brizgat. Po tehtnem premisleku sem se odločila da bi nabavla električno črpalko, pa ne vem katero.
Cene so kar zasoljene, nisem pa zasledila, da bi jo katera prodajala na malih oglasih.

Punce pomagajte mi .

LP S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: električna črpalka
3.4.2009 11:05:16   
Ryssa
Jaz sem imela aventovo in z njo uspešno črpala 7 mesecev.

Je pa 60ml iz ene na dan zelo malo. Jaz sem si od začetka črpala obvezno na tri ure, tudi ponoči, tako se je mleko ustvarjalo, črpala sem pa toliko kolikor je mali pojedel.
Je pa pri električni tako, če v eni uri na ročno načrpaš čisto malo, boš na električno še manj, ker ne vleče tako intenzivno in traja dalj časa.

(odgovor članu keira1977)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2009 11:21:52   
lili3
Jaz imam Medelino električno črpalko in sem z njo zelo zadovoljna. Črpam pa že tudi 7 mesecev in bom počasi nehala. Tudi jaz sem prej črpala nekje na 3 ure, isto tako kot bi user posted image  jedel na zizi.

Tak da jaz ti to priporočam.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2009 12:08:47   
analucija
električna črpalka je zakon.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2009 13:22:36   
Ryssa
Aja, pozabila povedat, da je po sedmih mesecih crknila, pa ne motor ampak stikalo. Je bila pa res veliko v uporabi.

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2009 12:18:04   
suzy85
jst sem kupla aventovo in jo uporabljala do 6. meseca. na ročno sploh nisem nič mleka ven dobla, z električno pa ni blo težav!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2009 18:47:57   
NINOLINA
jaz pa si nemorem ne na navadno in ne na električno kr nič načrpat, kak vam uspe. Dans sem se celo prej topel opladek na joškice dala pa sem komi iz obeh načpala 30ml. Baje pa ni res da če si nič ne načrpaš  da pol minaš mleka????

lp

nin@

no mene črpanje boli imam pa aventovo pumpico!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2009 19:12:53   
irenav
Imam Aventovo el. črpalko in je res zakon. Ročna škriple,  pa še črpanje je sploh v prvih tednih po porodu zelooo utrujajoče. Sedaj si ne črpam več. Bi jo prodala, vendar pa še dojim in mi lahko še pride prav.
NINOLINA probaj si črpati brez tistega plastičnega nastavka, meni je le tako uspelo. Pa veiko tekočine na dan - voda in čaji.

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu NINOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2009 13:54:47   
NINOLINA
pijem zihr 2 litra na dan čaja pa vode in se kompot jem, pa ne gre me boli in res počas teče po kapljicah, kolk časa pa črpate. Moj simek je star šele 14  dni in pije kar z ebe joške, mu je leva všeč in desno noče!!!!! No včeri sm dvakrat načrpala 30ml to je vse več ne gre??????????

lp
nin@

(odgovor članu irenav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2009 0:18:05   
pikicai
jst mam medelo swing pa črpam že 8 mesecev, aventova mi pa ni bla tolk všeč

(odgovor članu NINOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.5.2009 21:52:55   
pepa6
Jaz si že mleko črpam celih 10 mesecev, in še ga bom dokler mi ne bo Aventova ročna črpalka odpoved dala, ker se oni okrogli nastevek pogrezne v posodo za mleko, ni pa takega za dobit. No, ampak, če bi malo manj škripala bi bila vesela. Drugače pa sem opazila da je manj mleka če sem recimo na dieti, al pa če spijem premalo tekočine čez dan. Si pa pri 10 mesecih načrpam nekje na 3h-5 h po 80-120 ml iz obeh dojk, tako da je to v 24 urah nekje okrog 630 ml. Črpam pa si pred spanjem, včasih enkrat ponoči okrog 2 do 4 h in pa ko se zbudim, okrog 7 do 8 h.

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.5.2009 21:52:00   
linči 312
mene pa zanima, kje ste kupile to medelo in kolk stane.

trenutno imam doma ročno aventovo, pa komaj kaj načrpam. res da nisem tolk zlo pridna in se spravim kvečjemu dvakrat na dan k njej, ker me to črpanje naravnost utruja, ko pa tolk dolg traja, pa vsega skupaj ni velik (od 10 pa do max. 40 ml iz obeh dojk).

a ja, kaj pa ameda lactaline? sem slišala da je ta tud zlo dobra črpalka.

ali ima katera izkušnje, da na ročno ni dost načrpala, na električno, ki bi bila po možnosti dvojna, pa ji je uspelo več?

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
11.5.2009 22:12:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu linči 312)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
11.5.2009 22:15:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.5.2009 23:54:38   
pikicai
am medelo dobiš v baby centruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.5.2009 13:03:04   
linči 312
ja hvala za odgovor. sem ugotovila, da jo majo v baby centru. user posted image user posted image user posted image pa je res tolk bolj učinkovita kot aventova?

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.5.2009 22:12:17   
NINOLINA
jz si na črpalko ne morem stisnat niti 30 ml. si pa na roki stisnem 120mluser posted image user posted image user posted image user posted image

sam dvakrat na dan!

lp
nin@

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.6.2009 22:22:08   
pigor
No, če katera še potrebuje črpalko prodaja moja žena rabljeno Medelo Swing. Je med oglasi za 70€

(odgovor članu NINOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.6.2009 16:13:00   
lotoska
Jaz imam prejšnji model Medela električne črpalke, če katera rabi.

(odgovor članu pigor)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?