|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   elastičen pas
27.5.2010 14:16:22   
picola1
Mene pa zanima, če ima katera za podarit oz. po simbolični ceni za prodat tist elastičen pas za po porodu?

Najlepša hvala že vnaprej! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: elastičen pas
27.5.2010 18:11:27   
emica2008
kok pa rabiš številko?

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2010 18:14:52   
zvesta
kakšen pa je ta pas? jaz imam enega, ampak ne vem, če je to to... nisme ga uporabljala, sme ga dobila...

kakšno slikco prosim..

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2010 18:19:17   
emica2008
jaz mam takega ki se z ježki pripne okoli trebuha, da mišice gor drži....pomaga oblikovati po porodu....je bele barve....cena je bila okol 25eur....če ga katera rabi ji ga dam

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2010 19:21:21   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: emica2008

kok pa rabiš številko?

Ej...a veš, da sploh nisem vedla, da so po številkah...user posted image user posted image Če ti rečem, da sem nekje srednje do mal močnejše postave... V bistvu imam v mislih takega, kot ga opisuješ, ja...z ježki, da mišice drži...
Kolk pa je tvoj številka? Se grem lahko pozanimat v trgovino, katero št. bi jaz rabila pa ti potem povem...

Hvala. user posted image

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2010 19:23:55   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

kakšen pa je ta pas? jaz imam enega, ampak ne vem, če je to to... nisme ga uporabljala, sme ga dobila...

kakšno slikco prosim..

V bistvu je tole steznik, no...sem ugotovila zdejle, ko sem iskala slikco. Izgleda pa takole: http://www.najdi.si/multimedia/imagePreview.jsp?refurl=Tod25wCLmE7jt0YhPhWJehJcHfJp2PP%252FYke%252FvM4j1Sbsnwfmr8ujqFyJMvZt2LzjxcGOeI50cWQ8tz5z12pVgw%253D%253D&previewParam=pXynHdwoM%252FmIaZvfV0WDlQy87QxnqV2v3sJnGIWZnmuBG2ypj4uPzEScioyelIZx

A je to to, emica?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2010 7:47:46   
nataš
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

kok pa rabiš številko?

Ej...a veš, da sploh nisem vedla, da so po številkah...user posted image user posted image Če ti rečem, da sem nekje srednje do mal močnejše postave... V bistvu imam v mislih takega, kot ga opisuješ, ja...z ježki, da mišice drži...
Kolk pa je tvoj številka? Se grem lahko pozanimat v trgovino, katero št. bi jaz rabila pa ti potem povem...

Hvala. user posted image
OJ!!Kaj imaš še morda pas,jaz bi ga bila tudi zelo vesela .Iskrena hvala

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2010 7:49:20   
nataš

jaz mam takega ki se z ježki pripne okoli trebuha, da mišice gor drži....pomaga oblikovati po porodu....je bele barve....cena je bila okol 25eur....če ga katera rabi ji ga dam
Oj!Kaj imaš še morda pas,jaz bi ga bila zelo vesela.Iskrena hvala lp.

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2010 7:50:24   
nataš
IZVIRNO SPOROČILO: nataš

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

kok pa rabiš številko?

Hvala. user posted image Oprosti sem se zmotila.user posted image user posted image
OJ!!Kaj imaš še morda pas,jaz bi ga bila tudi zelo vesela .Iskrena hvala

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2010 7:54:17   
nataš

Odgovori mi ,lahko zs.

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2010 13:22:26   
zvesta

Odgovori mi ,lahko zs.

aha, pol pa imam jaz nosečniški pas :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2010 14:06:01   
emica2008
picola poslala sem ti ZS

ti meni cunjice, jaz tebi pas user posted image user posted image user posted image pa smo vsi happyuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2010 14:09:20   
emica2008
mam pa še take podobne hlačke, če jih katera hoče.

http://www.alisa.si/item_list.asp?maingroup=Dojenje&secondgroup=Poporodne%20hla%C4%8Dke

Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2010 19:57:14   
nataš
če še imaš jaz z velikim veseljem vzamem .iskrena hvala

Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2010 9:15:28   
nataš

emica 2008 odgovori.Hvala lp

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2010 10:07:11   
emica2008

nataš se oproščam, bo picola vzela oboje....ona mi bo pa cunjice za hčerko dala....res mi je žal, da nimam kakšnega kosa več.

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2010 10:45:17   
ronja
picola, nočem ti jemat veselja, samo meni so v lekarni, kjer prodajajo te pasove, povedali, da je boljše, če s telovadbo natreniraš mišice in da je ta pas samo potuha, ker potem mišice še bolj zabušavajo in bo vedno hujše... Ene ga sicer hvalijo, ko ga daš gor, baje res dobro izgleda. Čeprav se meni zdi, da tista 2 meseca pa tudi nič hudega, če imaš malo trebuščka;) potem gre pa itak sam nazajuser posted image (no, verjetno telovadba pomaga, ne vem, nisem telovadila namensko, ampak sem športala pač ker mi je všeč).

Vso srečo, s pasom ali brez.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.5.2010 21:51:20   
picola1
Hehhe, ronja...ti kar zase govori...user posted image Jst sem telovadila in počela vse mogoče pa mi trebbuh ni šel nazaj...user posted image Tako da mi je enih par kolegic reklo, da jim je pas ful bolj pomagal kot telovadba, ampak da ga moraš imet gor takoj po porodu. No, jst bom poskusila oboje (hvala za opozorilo, mogoče bi mi bil pas res potuha) pa bomo videli.

Lepo se imej!user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......