Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ekstravagantna frizura:)- 9.5.2005 19:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm... tega v bistvu ne vem. Na primer moj mož pri tridesetih še vedno čaka na lase :)-
|
|
|
|
ekstravagantna frizura:)- 9.5.2005 19:14:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Brez skrbi - kmalu - ko ne bo več toliko ležal - bo začel sedet in se plazit - mu bodo tud lasje lepo enakomerno rasli. Anže je bil tud nekaj časa (ne vem koliko) ves čas na eni strani bolj, na drugi manj, pa zadaj "oguljen". Meseca, od kdaj ima lepo frizurco se pa ne spomnim. LP
|
|
|
|
ekstravagantna frizura:)- 9.5.2005 19:17:58
|
|
|
|
kofetek2010
|
moj sin je bil do enega leta brez las, potem so zrastli taki beli svileni, pri treh letih je dobil ta prave ščetinaste lase :)- bo že 8)
|
|
|
|
ekstravagantna frizura:)- 9.5.2005 19:19:19
|
|
|
|
soncece24
|
Zdaj so neenakomerne frizure itak v modi, tak da se ne sekiraj;-) (malo sale mora bit)
|
|
|
|
ekstravagantna frizura:)- 9.5.2005 21:29:38
|
|
|
|
BONI*
|
Hm, sem šele zdej opazila, da sem mal sfalila forum, no al pa niti ne. Ma, sej ni važn, a ne;) No, če pa so take frizure zdej v modi, ja pol sem pa naravnost ponosna na svojega:duda:, ker gre že zdej tako v korak s časom:bravo: Lp, Boni
|
|
|
|
ekstravagantna frizura:)- 9.5.2005 22:12:21
|
|
|
|
Gina
|
Hm, Boni, naš je pa kot irokez.:)- Na sredi mu rastejo lepo, pri straneh je pa na pol plešast. Aja, zadaj spodaj bi mu pa lahko en mini čopek naredila. Kaj češ, najbrž je bil indijanec v prejšnjem življenju.:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Gosta hrana.пеперутка16Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?Pred 4. mesecem. (
14%)
Med 4. in 6. mesecem. (
57%)
Po 6. mesecu. (
29%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!