|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ekstravagantna frizura:)-
9.5.2005 18:40:52   
BONI*
Moj Luka ima tako fejst frizuro, da me prav živcira:)- Že od rojstva ima namreč na eni polovici glave ful las, na drugi pa skoraj nič in še te čisto kratke. Zadaj pa jih ima spodaj tudi ful, potem pa na sredini totalno praznino, pa ga dajemo vedno ležat na bok-enkrat na enega, drugič na drugega. Lasje mu kar precej odpadajo, ker jih vsako jutro najdem polno na plenički, ki jo ima pod glavo.
Star bo 12.5. 5 mesecev. Kdaj se mu bodo lasje enakomerno razrastli po glavi:zmeden:

Lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.5.2005 19:07:08   
Anonimen
Hmmm... tega v bistvu ne vem. Na primer moj mož pri tridesetih še vedno čaka na lase :)-

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2005 19:14:14   
NinaŠ
Brez skrbi - kmalu - ko ne bo več toliko ležal - bo začel sedet in se plazit - mu bodo tud lasje lepo enakomerno rasli. Anže je bil tud nekaj časa (ne vem koliko) ves čas na eni strani bolj, na drugi manj, pa zadaj "oguljen".
Meseca, od kdaj ima lepo frizurco se pa ne spomnim.

LP

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2005 19:17:58   
kofetek2010
moj sin je bil do enega leta brez las, potem so zrastli taki beli svileni, pri treh letih je dobil ta prave ščetinaste lase :)-

bo že 8)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2005 19:19:19   
soncece24
Zdaj so neenakomerne frizure itak v modi, tak da se ne sekiraj;-) (malo sale mora bit)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2005 21:29:38   
BONI*
Hm, sem šele zdej opazila, da sem mal sfalila forum, no al pa niti ne. Ma, sej ni važn, a ne;)

No, če pa so take frizure zdej v modi, ja pol sem pa naravnost ponosna na svojega:duda:, ker gre že zdej tako v korak s časom:bravo:

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2005 22:12:21   
Gina
Hm, Boni, naš je pa kot irokez.:)- Na sredi mu rastejo lepo, pri straneh je pa na pol plešast. Aja, zadaj spodaj bi mu pa lahko en mini čopek naredila. Kaj češ, najbrž je bil indijanec v prejšnjem življenju.:bravo:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2005 6:29:29   
Kadija
Nič skirat, bo bolje, ko ta puhek podpade.:bravo:Naš sonček je bil najprej menih, z plešico od zadaj, sedaj pa ima namesto plešice sračje gnezdo:zmeden:.
Dobro da si me spomnila, morava se postričt, sračice pa ne bomo gojili! :)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?

Pred 4. mesecem. (14%)

Med 4. in 6. mesecem. (57%)

Po 6. mesecu. (29%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!