|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ekranček na sušilnem stroju
23.9.2007 10:31:47   
rumena
Povejte mi, tiste, ki imate ekranček na sušilnem stroju, da vam kaže koliko časa se bo perilo še sušilo, ali vam pride prav? Oz. tiste, ki ga nimate ali ga pogrešate? Odločam se med nakupom z ali brez tega. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ekranček na sušilnem stroju
23.9.2007 10:49:16   
poliloni
Mi ga imamo in nam pride prav. je pa res, da je to bolj okvirna ocena preostalega časa. Prav pride pa bolj zato, ker hkrati ne morem prati in sušiti, ker ven meče in tako vsaj približno vem čez koliko časa naj grem spet dol in naložim v pralni strojuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2007 11:59:04   
Naja30
Ga nimam in ga ne pogrešam, ker približno vem, koliko časa bo sušilo.

Sicer pa, česar nima, ne moreš pogrešat, ne?user posted image

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 14:19:05   
bamby
Ne vem, če je toliko pomembno, da ti na ekrančku izpiše, koliko časa bo stroj sušil? Tudi če piše, je ocena približna, ker menda spotoma prilagaja čas sušenja.
Meni bi bilo bolj pomembno, da bi mi izpisalao čas timerja. Moj ga nima, pa se bom verjetno kmalu navadila kar brez njega.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 11:59:09   
ninocka
Brezveze, jst mam susilc od gorneja, kaze pa samo po kapljicah kolk je se mokro perilo (3 kapljice ful mokro, 1 ze skor suho, pa ohlajanje).
Ni vreden tistega kar preplacas v primerjavi z modelom brez displaya. Samo midva sva bla takrat mahnjena neki na te displeye in sva kupovala vso belo tehniko s tem.
Prav mi pride pa  pri pomivalcu,  pralnem stroju in pa pecici.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?