Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 27.6.2005 14:57:25
|
|
|
|
Maš
|
Moltex, poznamo, so v redu. Sranejo približno 2800 (44 kom). Lp!
|
|
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 27.6.2005 14:58:09
|
|
|
|
Maš
|
Stanejo, seveda :)-:)-:)-
|
|
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 27.6.2005 15:06:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Mi smo jih kar dolgo uporabljali, nekje od meseca in pol do pred kratkim. Meni so se zdele kul, v tem času so premočile mogoče 3x - potem pa kar naenkrat cela štala in je bil skoz in skoz moker. Ne vem, če je bila to kaka slaba serija ali pa je mali začel bolj lulat:zmeden:. Še vedno jih uporabljamo, ampak samo podnevi in nikoli za spanje (ravno včeraj me je premamilo in sem mu jih dala gor za dnevno spanje - 3 ure - pa je spet premočilo).
|
|
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 27.6.2005 19:37:07
|
|
|
|
HuAnita
|
Mene je pa Jančika navdušila zanje, od takrat sem še dve okužila z njimi:)- :)- :)- Jaz sem 98% zadovoljna, redko se zgodi, da plenica ni vpila vsega, kar je mala nalulala. Jih imam za ponoči in so super. Sploh ker vem, da nekaj naredim za okolje. Sem pač tak tip.;)
|
|
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 27.6.2005 20:09:52
|
|
|
|
Anonimen
|
V čem pa je razlika od ne-ekoloških?
|
|
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 27.6.2005 20:16:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Razen gela ne vsebujejo kemije, so nebeljene, predvsem pa razgradljive.
|
|
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 27.6.2005 20:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
A mogoče veš, kakšno kemijo in belilo pa vsebujejo navadne? Sori Jančika ampak mene je prov sram da moram takle sprašvat. Ker očitno pri meni pampers propaganda deluje 100 na uro :ups:
|
|
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 27.6.2005 20:36:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Za belilo res ne vem, pa mislim, da ni problem v belilu samem, ampak v tem, da je to dodaten postopek, ki po nepotrebnem obremenjuje okolje. Upam, da jih belijo s kisikom, ne s klorom:zmeden:. Dosti plenic vsebuje kremo/losjon in zato še dodaten konzervans, da se le-ta ne pokvari. Tele Libero, ki se zdaj dobijo v Sparu, tudi ne vsebujejo losjona. Moltex Öko so zelo fajn za otročke, ki imajo občutljivo kožo. Prijateljičin sinek je imel po vseh plenicah vneto ritko (po enih bolj, po drugih manj, a rdeča je bila vedno). No, Moltex je rešil zadevo.
|
|
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 27.6.2005 20:38:52
|
|
|
|
Seven*
|
V ostale je vlozeno precej vec kemije zato da pac boljse izgledajo, da so snezno bele ipd.. Recimo da je podobnost kot ce primerjas recikliran papir in oni snezno beli papir za tiskanje. Zato te plenice izgledajo taksne nemarne..rjave.. Menda jih pa lahko kompostiras. Za to nebi dala roke v ogenj. Nisem cisto prepricana. So pa super plenice..
|
|
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 27.6.2005 20:42:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne najdem linka zdajle, ampak nekje sem prebrala, da so na Dublinski univerzi delali poskuse s temi plenicami. Rezultat: po 8 tednih kompostiranja s deževniki so popolnoma razpadle. Ni vrag, da ne bi prej ko slej razpadle tudi v normalnih pogojih na smetišču:).
|
|
|
|
ekološke plenice za enkratno uporabo 28.6.2005 7:21:16
|
|
|
|
Anonimen
|
mislm da jih bom kupila en paket. čist ste me navdušle. k navadne pamperske in njim podobne se razgradujejo 500 let sem brala zadnč. js sem zarad tega začela z bombažnimi, samo me je lenoba premagala in sem jih ko je tamala začela bolj konkretno sračkat zamenjala za navadne. ampak sem žalostna k tko onesnažujemo okolje! hvala punce! lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?