|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ej punce povejte moram moram iti
22.7.2005 21:19:08   
kkukovec
punce prosim mi poveste kam moram iti ka bom lahko odgovarjala ali da ne bom vec morala otpirati samo nove strani:sloncek::kuza::(9nebesa:)poljub
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.7.2005 21:20:17   
Carovnica Mica
desno zgoraj pise odgovori-pa klik....:bravo:

(odgovor članu kkukovec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2005 21:20:40   
Nina_
na odgovori?

(odgovor članu kkukovec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2005 21:25:55   
kkukovec
najlepša hvala zdaj znam res hvala:):)-:bravo:

(odgovor članu kkukovec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2005 21:28:19   
jaz99
kkukovec. Dober večer. A ti si nova. Če te bo kaj zanimalo mi lahko pišeš privat sporočilo,ki se nahaja na levi strani monitorja in ti piše nabiralnik,oziroma ti ga bom jaz zdej poslala in ti odgovoriš samo z pritiskom na odgovori,ki se nahaja spodaj pod mojim sporočilom.;););):sloncek::sloncek:

(odgovor članu kkukovec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2005 22:30:44   
k1
oj tanova - ti kar vprašaj kar te zanima, vsi smo bili 1x prvič tu gor - samo ko si 1x tu, postaneš kmalu zasvojen..... :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu kkukovec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2005 23:02:36   
lin
Dobrdošla,če te pa še kaj zanima kr vprašaj:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu kkukovec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?