Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ej massa26,glede tvoje M.... 6.11.2005 10:39:58
|
|
|
|
Massa26
|
Oj Naja78, ja moja M zgleda točno tako. In še nekaj punc je pisalo, da imajo isto. G se po mojih izkušnjah to ne zdi kakšen poseben problem, spraševala sem dr. Pušenjaka, dr. Reša.. to naj bi bilo pač eno od tisočih možnih hormonskih nihanj.. ki pa naj ne bi bistveno vplivala na ne-zanositev. Ko me je zadnjič G, ki mi je delal HSG, spraševal, kako imam M, sem mu začela razlagat o tem izcedku pa je takoj vedel o čem govorim in mi je v tisti karton napisal, da imam M 4+3 dni. Kri za hormone sem pa dala, pa naj ne bi bilo nič narobe. Kaj pa vem, o tem izcedku po M smo že ene parkrat govorile, pa ni nobeni čisto jasno, kako je s tem. LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.