|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ej massa26,glede tvoje M....
5.11.2005 20:02:36   
naja78
ME zanima,ker sm te brala na spodnjem postu.praviš da imaš user posted image par dni potem pavza in pol rjav izcedek.če te prav zastopim.user posted image pri meni je popolnoma isto.in mi je G rekel,da naj bi bila to variacija hormonov.si  dala kri na hormone???

p.s.če se ti dans več ne oglasim,ti jutri vrnem odgovor,ker zdej nekam hitim.čavči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ej massa26,glede tvoje M....
6.11.2005 10:39:58   
Massa26
Oj Naja78,

ja moja M zgleda točno tako. In še nekaj punc je pisalo, da imajo isto. G se po mojih izkušnjah to ne zdi kakšen poseben problem, spraševala sem dr. Pušenjaka, dr. Reša..  to naj bi bilo pač eno od tisočih možnih hormonskih nihanj.. ki pa naj ne bi bistveno vplivala na ne-zanositev. Ko me je zadnjič G, ki mi je delal HSG, spraševal, kako imam M, sem mu začela razlagat o tem izcedku pa je takoj vedel o čem govorim in mi je v tisti karton napisal, da imam M 4+3 dni.

Kri za hormone sem pa dala, pa naj ne bi bilo nič narobe.

Kaj pa vem, o tem izcedku po M smo že ene parkrat govorile, pa ni nobeni čisto jasno, kako je s tem. user posted image

LP!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ej massa26,glede tvoje M....
6.11.2005 10:48:21   
naja78
kul,hvala.tudi pri meni se moj g ni kar preveč obremenjeval s tem,rekel je pač da so krivi hormončki in da se da to vse uredit.zato sem jedla tudi klomifen,ki pa je pokazal da ko sem ga jemala tisti mesec,teh vmesnih krvavitev sploh nisem imela.torej je ok.
smo res že debatirale,zato se jaz tud ne sekeram preveč.

mej se.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.