|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ean kode čajev 1001 cvet
25.8.2010 10:21:35   
študentka Mici
Zbiram ean kode čajev 1001 cvet. V zameno vam lahko ponudim:

gorenjka točke

shrek magnetke

magnetke ledena doba 3

petrol nalepke in še kaj bi se našlo...

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ean kode čajev 1001 cvet
25.8.2010 10:57:19   
DeVilla
Si pa zgodaj začela! Pohvalno... Meni jih je še od lani ostalo cca. 10, tako da imam dober štart... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2010 11:34:39   
kajajaka
a mislite, da bo jeseni spet nagradna igra?

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2010 12:46:51   
mišk
Jst jih imam od lani še okol 50. Pri nas čez celo leto čaj pijemo in se tega full nabere. Upam, da bo letos spet nagradna igra.
Če bo kaj pametnega za nagrado bomo pošiljali, drugače pa menjavali.user posted image
Tak da, zaenkrat še ne menjavam.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2010 13:56:39   
študentka Mici
Jaz upam na nagradno igro. Kode pa začnem zbirati v času šole. Saj se pri nas tudi pije celo leto čaj, vendar se ga je letos malo manj in nimam kaj dosti kod... štart je že bil, z menda 5 kodami, vendar gre zelo počasi. Nekateri imajo še stare zaloge, zato ne bodo kupovali čajev, dokler jih ne porabijo do konca... na nagradno igro pa 1000000% upam, le če jih nismo lansko leto preveč obrali... pričakujem jo okrog 20.10. Bomo videli...

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2010 11:25:18   
DeVilla
Jaz tudi računam na nagradno igro. Lani sem si že v prvem tednu rezervirala kuhalnik vode (ga je potem mož v službo odnesel, ker je meni plastika tako smrdela in menda še danes dela), skodelic imam pa že itak preveč doma, moram mal prostora v omari narest za nove... Bemti, tastare se kar nočejo pobit... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2010 12:38:17   
nataš
Tudi mi pričakujemo na ponovno nagradno igro in zbiranje kodic.Je pa res ,da z vašo pomočjo
in dobrih ljudi, ki ste mi pomagale pri zbiranju pa ne bi uspelo zbrati dovoljno
šptevilo kodic.Iz srca hvala vsem za pomoč .Lep prijeten dan želim vsem.user posted image
Hvala

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2010 13:25:01   
študentka Mici
DeVilla meni pa kuhalnik oz. plastika ni nič smrdela. Sem pa enkrat v eni nagradni igri dobila termovko, ki še danes smrdi... :(

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2010 12:52:00   
študentka Mici
Mene pa zanima, če se katere spominja, da se je kdaj pošiljalo kaj drugega kot kode? Koliko časa nazaj je to bilo? Kaj se je pošiljalo? Lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2010 21:27:03   
mišk
Jst ne vem, če se je kdaj kaj drugega pošiljalo, čeprav bi nas lahko "zaribali", če bi hotli.user posted image  Mi skos tako tiste kode režemo ven, potem bi pa rekli, naj zbiramo določene stranice škatel!!

Tako je ponavad pri Pampersu, k majo vsake par let nagradne igre, da eno leto pošiljaš črtne kode, čez par let medvedke, pol enkrat puščice,... Zdej ni blo podobne nagradne igre že vsaj tri leta.

Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2010 11:14:31   
študentka Mici
To bi bil največji hec, ker skoz zbiramo kode, kar menjamo menjamo za kode... potem ti pa nič ne služijo, ker rabiš npr. znak od 1001 cveta. Jaz sicer spravljam cele škatlice... vendar imam več samih kod...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2010 21:11:52   
DeVilla
Mislim, da je bilo kakšna 3-4 leta nazaj, da so morale biti kode točno določenih čajev, tudi družinska pakiranja niso prišla v poštev...

Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2010 9:53:17   
študentka Mici
Zanimivo!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.10.2010 9:17:34   
študentka Mici
Še vedno zbiram kode od čajev.

V zameno vam lahko ponudim:

špar nalepke

petrol nalepke

gorenjkine točke

kž 2008

shrek magnetke

in še kaj bi se našlo...

več na zs

Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2010 22:04:35   
študentka Mici
A ima že katera kaj informacij o nagradni igri?!? ALi kaj veste, če bo, ali ne bo? Lp

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.10.2010 20:04:26   
Beckie
jaz imam ene 3 1001 cvet kode, bi menjala za kakršnekoli magnetke (lahko tudi reklamne, samo sparove imamo že vse), bigbang nalepke, črtne kode izdelkov pečjak ali pa za nove znamke oz. po dogovoru ;)

< Sporočilo je popravil Beckie -- 23.10.2010 20:05:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 16
30.10.2010 13:53:53   
Beckie
Zdaj imam 5 kod 1001 cvet. Če kdo rabi naj piše na mail, ali na ZS.

študentka mici, tebi sem pa že poslala sporočilo na e-mail user posted image

Na Facebook-u so pa zelo skrivnostni glede odgovorov, ali bo oz. ne bo nagradne igre user posted image

(odgovor članu Beckie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.10.2010 18:18:45   
študentka Mici
Jaz sem jim poslala email,če bo nagradna igra in sem dobila odg.da se komunikacija glede 1001 cveta začne konec oktobra!?!

(odgovor članu Beckie)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.10.2010 18:24:29   
Beckie
IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici

Jaz sem jim poslala email,če bo nagradna igra in sem dobila odg.da se komunikacija glede 1001 cveta začne konec oktobra!?!

Po mojem je to to: http://www.facebook.com/#!/1001cvet
--> Tanja: "Kdaj bo nagradna igra? "
--> 1001 cvet: "Ena nagradna igra se bo odvijala na Čajanki v Mariboru, ta petek (29. 10. 2010) ob 17. uri."

Ker so itak čisto skrivnostni in drugače vsakemu vrnejo komentar oz. mu odgovorijo, ampak nobenemu od mnogih vprašanj če bo nagradna igra s kodami pa ne odgovorijo user posted image

< Sporočilo je popravil Beckie -- 30.10.2010 18:26:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 19
30.10.2010 19:30:31   
študentka Mici
Ne vem, no. Jaz bi bila zelo zelo vesela, če bi bila nagradna igra! Samo čudno mi je bilo, ko sem dobila odgovor, da komunikacija glede 1001 cveta se začne konec oktobra. in nič več!??!? Lp

(odgovor članu Beckie)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.11.2010 14:13:39   
študentka Mici
Letos pravijo, da ne bo tradicionalne nagradne igre zbiranja kod in podobnih stvari, vendar bo potekalo nagrajevanje nakupov na prodajnih mestih! Lp

Neposredna povezava do sporočila: 21
12.12.2010 11:13:57   
DeVilla
SO že kakšne bolj uradne novice, kaj je z nagradno igro za kode? user posted image  Na njihovi spletni strani ni nič napisano, tako da zgleda letos s tem ne bo nič...

Neposredna povezava do sporočila: 22
18.12.2010 10:36:49   
študentka Mici
Nikjer ne objavijo točnega podatka, da nagradne igre ne bo. ampak jaz sem pisala na njihov e-naslov in sem dobila odgovor, da bo potekalo samo nagrajevanje nakupov, na teh degustacijah in čajankah, ki jih organizirajo, da zbiranja kod pa ne bo. Več si preberite na FB na strani 1001 cvet, kjer je seznam trgovin kjer potekajo čajanke in degustacije!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.5.2012 15:34:32   
Nocturama
Sori ker obujam prastaro temo, ne me linčat. user posted image
A je še katera opazila, da so na nekaterih novih škatlah 1001 cvet čajev številke v bližini črtne kode? Normalno pakiranje čaja - 1 pika, večje pakiranje - 2 piki? Zdi se mi, kot da se pripravlja nova nagradna igra - s temi pikami. Uradno sicer še ni nobenega infa, niti na mail mi niso pdgovorili...
Mogoče pa bo, kaj pravite? Ker drugače ne vem, zakaj bi bile te pike na škatlah. user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

Neposredna povezava do sporočila: 24
13.5.2012 18:54:37   
SMT3
Pa so res pike user posted image

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?