Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: eMule - nič uporabnih delov 12.3.2006 19:23:20
|
|
|
|
Cikica
|
Jaz ti lahko povem samo to da sem imela,e-mule,limewire,kazza..vse kaj obstaja in sem si s temi vse zaj...računalnik.Delal je fulllll počasi,vlekel eno risanko 10dni,groza.Še najbolj sem bila zadovoljna z limewire vendar nimam več nobenega ker je potem cel rač. Pa še viruse in vse mogoče sem imela. To ti mogoče dela zato,ker naenkrat vlečeš preveč,sicer pa pravim meni je risanko vlekel dol 10dni če seveda ne več.
|
|
RE: eMule - nič uporabnih delov 12.3.2006 19:46:53
|
|
|
|
*goldfish*
|
Pri nas muziko dol potegne v nekaj urah, največ 1 dan. Risanko (Nodi) pa dol največ 2-3 dni. Seveda, če je tisti od katerega se dol vleče non stop gori. Filme pa ne vlačimo z E-mulo, pač pa z Azureus, tam pa odvisno če je divx 1dan ali dvd 3-4 dni. Je pa res, da je pri nas računalnik + adsl dela dan in noč. Računalnik od kar sva ga kupila, še ni bil ugasnjen skupaj 2 dni
< Sporočilo je popravil mana_t -- 12.3.2006 19:50:45 >
|
|
|
|
RE: eMule - nič uporabnih delov 12.3.2006 19:49:01
|
|
|
|
*goldfish*
|
sem pa pravkar pogledala, da je pri nas eMule različica v0.47a
|
|
|
|
RE: eMule - nič uporabnih delov 12.3.2006 19:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri eMule je fora v tem, da isti fajl downloadaš od velikega števila uporabnikov in to le po odsekih istega fajla. Če ni več serverjev oz. uporabnikov od katerih downloadaš, ki bi imeli kompleten file, ki ga downloadaš, ti bo mule napisal, da ni uporabnih delov oz., da ni vseh delov. Na ta file lahko mislim da pozabiš in probaš najt drugega, podobnega. Veliko sreče pri downloadanju želim!
|
|
|
|
RE: eMule - nič uporabnih delov 12.3.2006 20:33:11
|
|
|
|
Sibil_
|
Poskusi z torrenti.Tam zvleče hitro dol, je pa res, da so navadno samo najnovejše variante gor.Kaj pa iščeš? Več lahko na zs. LP, Sibil
|
|
|
|
RE: eMule - nič uporabnih delov 12.3.2006 20:43:05
|
|
|
|
natanklavdija
|
DALEČ NAJBOLJŠI PROGRAM JE BEAR SHARE ,FILME VLEČE LE PAR UR,PESMI PAR MINUT
|
|
|
|
RE: eMule - nič uporabnih delov 12.3.2006 20:54:35
|
|
|
|
KODA
|
To,da ti piše,da ni nobenega uporabnega dela,pomeni,da pač ni dostopen noben vir,ki bi vseboval datoteke,katere potrebuješ.Meni Mula deluje zelo hitro,zato pa so potrebni naslednji pogoji: -nastavitev hitrosti prenosov(upload in download) -dovolj velika knjižnica datotek,ki jih lahko ponudiš drugim uporabnikom Mule -dobro je,da imaš računalnik prižgan čim daljši čas -glede virusov,pa to:jaz imam preko 1000 datotek downloada v 6 mesecih in dozdaj še nikoli nisem imela težav s kakeršnim koli virusom -samo danes imam dolpotegnjenih,preko 100 komadov,brez problema v 4 urah
|
|
RE: eMule - nič uporabnih delov 12.3.2006 22:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimni in KODA, hvala za info, to me je zanimalo. Sibil, vlekla sem pač en del oddaje Oprah (zdej ga nimam , ker ni šlo), pa 9. del 2. sezone Razočaranih gospodinj.
|
|
|
|
RE: eMule - nič uporabnih delov 12.3.2006 22:50:43
|
|
|
|
karmy
|
anonimka in koda sta prav povedale.. vendar obstaja še ena možnost lowID, da ti počasi vleče dol... kaj več ne bom povedala, ker bi se samo ponavljala... pač nekaj časa dlje morš čakat da pride tisti uporabnik online, ki ma del, ki ga iščeš... pol pa lahko da te vržejo na nekakšno čakalno listo..pol je odvisno pr emuli od uploadov... pa take male fore.. drugač pa men emula laufa sto na uro
|
|
RE: eMule - nič uporabnih delov 12.3.2006 23:21:24
|
|
|
|
KODA
|
Tukaj je link,v zvezi z najpogosteje zastavljenimi vprašanji glede nastavitev in delovanja e-Mule.http://www.sloreactor.com/forum/index.php?autocom=faq&code=cat&id=2 ID se ti zvišuje s številom datotek,ki jih imaš in pa nastavitvami prenosa GOR.Najbolj optimalna nastavitev prenosa GOR,je 20KB/s.S tem se ti ne zmanjša občutno tvoj download.
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?