|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   e-bay
14.5.2005 21:32:01   
tia&silvija
Hallo vsem!

Slišala sem, da se na e-bayu dobi marsikaj. Pa sem iskala preko različnih strežnikov in nič našla. A ima katera link?

LP, S&T
Neposredna povezava do sporočila: 1
   e-bay
14.5.2005 21:34:06   
Jančika_
Tale je nemški:

http://www.ebay.de/

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   e-bay
14.5.2005 21:56:51   
tia&silvija
Jančika hvala sem najdla ampak sem tako boga v nemščini, da verjetno ne bom nič kupila saj nič ne zastopim. Verjetno bi vse narobe izpolnila pa ne bi bilo nič iz vsega skupi. Se pa splača! Kupujem namreč prevleko za avtosedež in stane pri nas v BC 12.000 sit na ebayu pa 22 Eurov (cca 5300 sit). Sam ka pa naj če ne vem kolk pride poštnina!

Jančika še enkrat hvala!

LP, S&T

Neposredna povezava do sporočila: 3
   e-bay
14.5.2005 22:19:33   
babylove
Na levi imaš možnost 'Frage an den Verkaufer', pa kar v angleščini mail napiši, saj vsi razumejo. Ampak če še nisi registrirana, ne bo šlo. Ali pa pojdi na http://www.ebay.co.uk/

Neposredna povezava do sporočila: 4
   e-bay
14.5.2005 22:20:56   
babylove
Na desni, ne na levi :ups:.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   e-bay
15.5.2005 7:49:50   
Mojca20
Tudi jaz ne znam nič nemško, pa sem kupila že ful stvari. Kva pa vem, sem se kar navadla.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   e-bay
15.5.2005 7:56:04   
tia&silvija
Kol pa pride poštnina? A če naročiš šreko ebay.de ali ebay.uk je poštnina enaka?
Oprostite butastim vprašanjem ampak saj veste kje bom pa izvedla če na tu!

LP, Silvija&Tia

Neposredna povezava do sporočila: 7
   e-bay
15.5.2005 16:23:45   
Annny
Ojla,

uporabi iskalnik- o tem je bilo že veliko napisanega;)
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 8
   e-bay
15.5.2005 19:51:27   
Mojca20
Za poštnino iz Anglije ne vem, iz Nemčije je pa različno od prodajalca do prodajalca. Jaz sem npr. ravno zdaj kupila mikico in zanjo odštela za poštnino 5 EUR. Itak moraš predno sploh kaj kupiti, najprej prodajalca vprašati koliko je poštnina, da potem preračunaš ali se ti sploh nakup izplača;)

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?