Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dvomljivi rezultati pri NS 5.4.2005 8:49:49
|
|
|
|
Grascakinja
|
Glede na to, da se panika zažene pri 1:300, si lahko čisto mirna! Lepo nosečnost želim!:rozica:
|
|
|
|
dvomljivi rezultati pri NS 5.4.2005 8:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam tudi non-stop v glavi: Kaj pa če bo imel mali DS, kaj pa potem, ali bom zmogla, ali ne bom :zmeden: Ampak, mislim, da ni treba delat panike. Če je rezultat tak, se kar umiri in uživaj v nosečnosti. Če ti je namenjeno dete z DS, ti itak je. Sicer je pa ta procent otrok z DS tako majhen, da se nikar ne sekiraj!! Uživaj :angel:
|
|
|
|
dvomljivi rezultati pri NS 5.4.2005 8:57:08
|
|
|
|
bunkica
|
Oj!Jaz sem mela rezultat pri enem 1,8;pri drugem pa 2,0,(dvojčka po naravni poti).oba sta zaenkrat zdrava kot ribici. :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
dvomljivi rezultati pri NS 5.4.2005 9:11:15
|
|
|
|
Rozalija
|
To je tko.... če maš v vrsti 3300 žensk z istimi lastvostmu (starost, izmerjena NS...) bo imela ena otroka z DS, ostale pa ne. Pač pri tvojih znancih je bila smola. Če hočeš bit bolj ziher greš lahko na amnio, sam je precej draga zadeva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?