|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvomi
12.2.2007 10:50:22   
Anonimen
Zdravo punce pod anonomno sem zato ker me nekatere poznajo -to kar bom pa zdaj govorila mora bit skrivnost.Moj velecenjeni mož se je KONČNO po 8 letih odločil da bova imela še enega otroka.Jaz sem ga že 2 leti konkretno gnjavila pa ni želel ,zdaj ko sem pa jaz že obupala nad to željo je ON sam to rekel-ne morem verjetuser posted image .Zdaj pa sledeče-prosim povejte mi ali bom pri mojih letih 35 prestara za mamo?Ali bo to prevelika razlika za sina?Ali je sploh prav da še imamo enga otroka po tolikem času?JOJ kakšni dvomi me dajejouser posted image Po eni strani sem se včeraj od sreče jokala ko mi je to rekel ,po drugi pa ME MOČNO SKRBIuser posted image VEDNO sem govorila da bom imela 3 otroke,samo nisem si zgleda pravega moža našlauser posted image Zdaj ko imam zeleno luč pa ne spim zaradi takih dvomov -PROSIM za tolažbo.Aja skrivnost pa je rekel da mora bit dokler ne bom že 3 mesece nosečauser posted image ,no pa saj z vami se lahko tako pogovarjam ker drugač bi me razneslouser posted image user posted image Torej ali so veliki problemi po 35 pri nosečnicah?Mislim če dr. več komplicirajo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvomi
12.2.2007 10:52:40   
Anonimen
Osebno tukaj ne vidim nobenega problema.Lahko pa ti dam nasvet.Čimprej začnita user posted image user posted image user posted image .
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 11:06:19   
monja79
Tudi jaz ne vidim nobene ovire in dvoma zaradi let. Imam brata, s katerim sva 17 let narazen in ti povem, da se imamo prav fino user posted image . Kar v akcijo user posted image , pa nič več čakat.

Lp, Monja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2007 11:06:47   
Anonimen
Dalija hvala saj sva že včeraj začelauser posted image user posted image user posted image in upajmo da bo vse okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2007 11:28:55   
Olivija
35 se mi ne zdi nobena starost. Poznam ogromno žensk, ki so imele prvega otroka šele po 35. letu in potem čez 3 leta še enega.

Mi imamo ta tretjega v načrtu čez ca. 8/9 let, in takrat bova že blizu 40. Razlika bo pa tudi kr velika, zato sem mogoče mislila imeti še 2, ki bosta potem po letih bolj skupaj. Po pa to namesto liftinga, ker nosečnost obnovi telo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2007 11:54:52   
Katica77
Jaz jih imam 38,moj prvi otrok 17 ,tudi jaz sem bila v dvomih zaradi svojih let,zdaj smo se odločili in že user posted image in upamo....user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2007 12:03:03   
polma
Ma, kaki si prestara! Za sina bo pa to  sploh super- poznam primer, ko je sinu pomagalo, da je mama slučajno zanosila in mu je ravno v obdobju pubertete dojenček pomagal. Baje je bil s tamalim tako nežen, da so ju kar sama puščali in pubrtetnik je užival 100/h! Hkrati je odraščal, se učil odgovornosti in še je lahko bil otročji z malim bratcem.
Tak da-bravo za odločitev!!! Uživaj!!!

(odgovor članu Katica77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2007 19:07:20   
Laubica
user posted image

< Sporočilo je popravil jaca -- 12.2.2007 19:08:17 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2007 19:09:27   
Anonimen
Hvala resnično ste me potolažle

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2007 19:24:24   
Anonimen
super, nič ni prepozno, samo kak pregled več boš dala skozi, to pa sploh ne škodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2007 19:37:29   
Marogica
Anonimna, ne sekiraj se. Jaz sem prvega rodila pri 35-ih, drugega pri 38,5. In ? Nič. Zdravniki nič kaj bolj ne komplicirajo, pač opravljajo svoje preglede, kot je treba (vsaj upam za vse).

Torej na "delo" in to z mirno vestjo. In user posted image  za atija, ki se je omehčal.

p.s. Obstaja samo ena slaba stran. Sprijazni se, da boš "stara" mama....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2007 20:19:02   
florita
jaz bom letos 32 in še ni otrok, tako da delamo na term in sigurno ne bo potem pri 1 ostal, mislim da leta niso ovira pri dananšnji medicini, sicer si pa vsak poonavadi želi enga velikega brata ali sestro......če vprašaš otroke?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2007 21:12:22   
Anonimen
Oha Marogica hvala za rožeuser posted image

(odgovor članu florita)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.2.2007 21:16:02   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oha Marogica hvala za rožeuser posted image

user posted image user posted image  Ni kaj, še kdaj drugič....VEm, kako je bilo hecno, ko je prišla k cimri v porodnišnico mama na obisk, stara 39 let-torej novopečena babica.user posted image

p.s. Sem si zaslužila, da mi poveš, kdo si, ali ne?user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.2.2007 21:36:20   
Anonimen
user posted image Ja, ampak kdaj drugič user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.2.2007 21:38:58   
Marogica
ANonimna, saj veš-babji firbec. user posted image

p.s. bom počakala na ta "drugič"user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.2.2007 21:57:15   
Anonimen
Saj veš kaj pravijo kdor čaka dočakauser posted image -to imaš za tolažbouser posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.2.2007 9:22:12   
mala zirafa
Kaj še čakaš?Jaz se ne bi niti sekunde obotavljala.Moja mama me je imela pri 32 letih 29 let nazaj, pa je ravno tako dobra mama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.2.2007 11:48:24   
ajtak
Da ti se jaz napisem, da je velika razlika med otroci cisto fajn. Jaz sem srednji otrok, imam 2 sestri. Prvo jo imela moja mami pri 17h, mene pri 33h (torej 16 let razlike), mojo mlajso sestro pa pri 37h (moji sestri sta med sabo 20 let razlike) in ker ima moja 1. sestra ze hcerko ti lahko povem, da je bilo prav fletno ko je takoj za mami zanosila se ona, tako sta teta in necakinja samo slabo leto razlike user posted image .

Skratka pri nas smo same babe, se dostikrat kaj sprickamo ampak ko je treba drzimo skupaj in res bi bila zalostna ce moje 1. sestrice nebi imela (marsikatera bi se zaradi rosne mladosti odlocila za splav- moja mami se ni!!), pravtako bi bila cist nesrecna ce svoje 2. sestrce nebi mela (marsikatero bi pri 37 obhajali mocni dvomi- mojo mami niso!!!).

Tako da jaz ti vsekako zelim se enega zdravega otroka!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.2.2007 12:27:24   
ur+sa
tudi jaz ne vidim v tem nobenega problema...če ti paše spet bit mama bot.. ker ta dar boš počasi z leti začela izgubljati..oz. boš z leti zmeraj težje zanosila...user posted image

kar veselo na delo..user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.2.2007 20:36:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Vsem hvala za spodbudne besede in že veselo delamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.