Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 1.6.2009 6:25:52
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Delala sem do 4.meseca. Potem pa res ni šlo več, ker v službi skoraj 8 ur skupaj sedim na raćunalniku. In jaz dejansko nisem mogla bit v enem položaju več kot dve uri. Drugače sem se super počutila, le da sem redno menjavala "položaje".
|
|
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 1.6.2009 11:36:10
|
|
|
|
Skye
|
Delala do 7. meseca, potem pa zaradi zatekanja ostala doma.
|
|
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 1.6.2009 11:42:29
|
|
|
|
hedviga
|
Doma sem ostala takoj po ET in sem bila na bolniški do porodniške.
|
|
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 1.6.2009 12:01:33
|
|
|
|
emaa
|
Doma sem ostala po prvem pregledu na dopustu, na bolniški pa sem bila od 17. tedna dalje do konca.
|
|
|
|
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 23.6.2009 20:42:39
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Doma sem ostala takoj po ET in sem bila na bolniški do porodniške. Tudi jaz, pa še pravkar so mi podaljšali porodniško, tako da bom vsega skupaj doma 2,5 let.
|
|
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 3.7.2009 14:16:09
|
|
|
|
Klarissa
|
Doma sem ostala od prvega pregleda, ko sta se videla srčka. rizična nosečnost po 3ss, po lettz, mobi dvojčka
|
|
|
|
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 3.7.2009 14:22:18
|
|
|
|
nektarina
|
takoj po tistem ko sem zvedela ,da sta 2. Glede na to,da sem prej imela SS v prvih treh mesecih me je zdravnica takoj na začetku dala na bolniško ,da se ne bi ponovilo.. sem pa imela lepo nosečnost
|
|
|
|
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 3.7.2009 15:23:39
|
|
|
|
Skorpija
|
doma sem bila prvi mesec in pol, ker sem malo krvavela, pa še grozno mi je bilo slabo, potem pa sem hodila v službo do nastopa porodniške. prej sem še porabila dopust (1 mesec), ko se mi je začela porodniška, sem pa tretji dan rodila...
|
|
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 8.7.2009 8:20:53
|
|
|
|
sayuri
|
NA bolniški sem bila od 9t naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?