Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dvojčki - enoletniki Kje ste? 19.7.2006 7:52:05
|
|
|
|
mirka
|
Čas resnično hitro teče. Tudi moji punci bosta čez en mesec pihali prvo svečko,...kar ne morem verjet. Če ne bi ble dve bi mogla že v službo- groza . Eva in Dora sta tudi iz dneva v dan večji lumpi. Stalno odpirata predale in mečeta vse iz njih, odpirata omare, stikata vse povsod, pa čeprav sta si že nevemkolikokrat priščipnili prstke,.. No shodile pomoje še ene dva mesca ne bosta ker sta se šele pred 14imi dnevi začeli postavljat na noge, vstajat,...pa saj niti ni važno. Sta pa stalno nekje pod nogami, tako hitro jo maširata po vseh štirih da se mi velikokrat kar zapodita pod noge. Novembra pa tudi oni dve v vrtec To bo šele pestro. POnoči še malo vstajam- 1-2x spita pa do osmih. Jesta mi vse, zvečer ju pa še malo dojim, no tud tega bo kmalu konec. vglavnem sta kar pridni, ker če ne bi blo tako bi se mi počasi že trgalo pri njima dvema pa še starejšho hčerko imam ki je stara dve leti. Tako da nam kar fajn gre. pa tudi Ana ju ima zelo rada. No povejte malo kako so vaši malčki, kako spite, verjetno tudi že vse jeste,... Lep pozdrav! M
|
|
|
|
RE: dvojčki - enoletniki Kje ste? 19.7.2006 9:42:40
|
|
|
|
*alja*
|
Pri vas pa je pestro!! Vglavnem dolgčas ti ziher ni! Jas si pa tako želim dvojčke - upam da naslednjič ko bom bosta ! Želim vam lep in čim bolj miren dan!
|
|
RE: dvojčki - enoletniki Kje ste? 19.7.2006 15:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
mirka sm vidla tvoje tri srčice v albumu..moram rečt da so res fletne.vse tri....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?