|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvojčki
14.5.2006 17:38:28   
košarica
Živijo,

ali katera ve, kako pride do dvojčkov. Ali morajo biti po moški strani dvojčki v družini ali po ženski? Ali to sploh nima nobene veze. Pri nama je namreč oče od fanta dvojajčni dvojček. Ali je kakšna možnost, da ko zanosim imam dvojčke.

Še eno vprašanje: user posted image  mi je zamujala in sem jo imela 42 dan,  s fantom sva vseenouser posted image  naslednji dan pa sem jo dobilauser posted image . Ali je možnost zanositve?

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvojčki
14.5.2006 17:41:10   
Anonimen
mi je zamujala in sem jo imela 42 dan, s fantom sva vseeno naslednji dan pa sem jo dobila . Ali je možnost zanositve?

Tega pa ne razumem.

(odgovor članu košarica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 17:54:08   
košarica
Mogoče sem se narobe izrazla. Ali je možnost zanositve med user posted image ? Nekje sem prebrala da je, ali to drži?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 21:05:04   
muha1
moj oče je dvojček in tudi z mamine strani ima sestra dvojčka. Gin. mi je z hecom rekla:"no, pol pa boste imeli vnuke dvojčke". Tako bi se dvojčki naj prenašali na tvoje otroke ali vnuke user posted image

(odgovor članu košarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2006 23:07:41   
Anonimen
Ojej, vsekakor ti želim, da čimprej zagledaš user posted image , ampak če bojo pa dvojčki ali pa ne pa boš zvedela na prvem pregledu, s tem se ne obremenjevat. V bistvu, ko zagledaš user posted image , ni čist nič drugega več pomembno, kot to, da nosiš pod svojim srčkom vsaj enega user posted image . Veliko nosečk, se že za enega zelo namatrajo in bi dale vse, da bi zagledale magični plusek,...sicer pa so v moji družini tudi dvojčki pa o tem nisem nikoli sploh razmišljala. Kaj bo pa bo, v glavnem, da je vajino, in zdravo.
Vso srečo!

(odgovor članu muha1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 20:24:10   
Ayo
Ja men se zdi, da more bit to pri zenski. Vsaj jaz vse primere, ki poznam imajo to podedovano po zenski strani.
Drugace pa mislim, da verejtno je moznost, da se kar zgodi, manjsa ampak je. Ker moj user posted image  je tud dvojcek in nimajo v druzini. Se je pa mama zdravila, ker ni mogla zanosit in pol sta bla dva. Tako da ce malo prebiras forum, lahko tudi vidis, da je veliko dvojckov, ali pa celo trojckov, rojenih s pomocjo medicine.
Drugace sem si pa jaz od nekdaj zelela dvojcke!!
Lp

(odgovor članu košarica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.