|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvigovanje v prvih tednih nosečnosti
18.6.2008 22:13:21   
Anonimen
Pozdravljeni,
s partnerjem sva se odločila, da povečava družino. Ker imam v službi včasih tudi takšno delo, da moram dvigovati ali prenesti 5,6 ali 7 kg težko blago. Zanima me, kakšne so možnosti, da pride v času od ovulacije (zanositve) pa do menstruacije oz. če je vse po sreči potrditve nosečnosti, zaradi dvigovanja do spontanega splava ali kakšnih težav. Ko bom dobila potrditev, da sem zanosila, se bom zagotovo pazila, brez tega pa težko prelagam delo na sodelavce.
Ali mislite, da bi se morala ves čas paziti. Omenim naj še to, da sem imela pred pol leta spontan splav, otroka si pa resnično želiva.
Hvala za pomoč!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvigovanje v prvih tednih nosečnosti
18.6.2008 22:19:22   
Anonimen
dvigovanje nima nobene veze,razen če imaš rizično nosečnost

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2008 22:20:28   
PikicaStonoga
Tud jaz sem dnevno (in še vedno) tovormi težke torbe, v katerih so knjige ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2008 22:20:44   
frutka_
Če je možno se je najbrž bolje izogniti dvigovanju bremen v nosečnosti. Ko boš imela pregled pri gin. vprašaj in ti bo najbolje znal povedati.

Čestitam!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2008 22:24:29   
Naja30
Dokler ne bo test pozitiven, živi normalno kot si doslej. Vnaprej je brezveze nekaj delat ali ne delat.
Ko boš noseča, pa res malo popazi pri težjih bremenih. Ne poslušaj "dobronamernih" nasvetov, da nos. ni bolezen in kako so nekatere dvigovale težka bremena dokler niso šle rodit ipd. Ok, pretiravam. Nos. res ni bolezen, je pa le drugo stanje in ženska se lahko malo popazi. Kdaj se pa boš, če ne zdaj? user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2008 22:43:00   
lex
lej jaz ti lahko napišem, da lahko dviguješ. Imam še samo 19 dni do PDP, doma pa nadebudno 1 letnico, ki jo konstantno dvigujem in nosim. Ampak moje telo je takšno, da mi to dovoli. kakšno pa je tvoje pa ne veš. zato ti svetujem sploh pri prvem otroku in glede na to, da si imela SS, da po pozitivnem testu ne dviguješ težkih bremen. Naj ti G da potrdilo, da ne smeš. Pa velikokrat ti itak sodelavci več ne dovolijo tega (ko izvedo, za tvojo user posted image ). jaz delam v vrtcu, kjer imamo zelo lahke plastične ležalnike, pa mi jih moja sodelavka ni pustila več prekladat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2008 23:44:52   
rija
roko na srce, ampak 7 kil pa za eno babo  res ni neka teža?

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2008 23:45:59   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Če je možno se je najbrž bolje izogniti dvigovanju bremen v nosečnosti. Ko boš imela pregled pri gin. vprašaj in ti bo najbolje znal povedati.

Čestitam!user posted image

frutka, brez zamere, a ti sploh bereš poste na katere odgovarjaš?

...vox populi...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2008 7:52:55   
frutka_
Čestitala sem, ker sta se opogumila, da vnovič poskusita. Najbrž ima po SS mešane občutke o nosečnosti. Vsaj jaz sem jih imela, ko sem ponovno zanosila.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?