Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dvigovanje v posteljici 20.12.2007 12:12:30
|
|
|
|
SPOKEC
|
naša pikica je stara 10 mesecev in imamo že 1,5 meseca isto. prej je lepo zaspala ko sem jo dala v posteljico zdaj pa pravi kaos. to se pri nam dogaja tudi ponoči. ko se zbudi takoj vstane in dretje
|
|
|
|
RE: dvigovanje v posteljici 20.12.2007 12:20:25
|
|
|
|
2.2.
|
ja isto se je dogajalo pri nas žw od 8 meseca ali še prej zdaj pri 11mesecih pa hodi po pojstlici in se igra vse dela samo spat ne. podnevi mi lepo zaspi v naročji, zvečer je pa križ z spanjem samo zaspat ne
|
|
|
|
RE: dvigovanje v posteljici 20.12.2007 12:59:16
|
|
|
|
dskubin
|
Naša je začela pri 6ih , sedaj jih ima 9 in je še vedno isto (no, ne pada več). Ker je bla res ful živa, smo jo prestavili v prenosno posteljico (seveda smo not dali tapravi jogi) - tam se ne more poškodovat. Zato pa trpi moj hrbet. Sedaj pa se jo bojim prestavit nazaj v posteljico, ker se bojim, da bo čez splezala in padla. Bomo itak zgleda jo kar hitro mogli prestavit kar na jogi pa na tla, samo kdo bo pol dežural celo noč.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 20.12.2007 13:10:01 >
|
|
|
|
RE: dvigovanje v posteljici 21.12.2007 8:17:52
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Naš je začel plazit in se postavljat na noge točno pri dopolnjenih 7m. Takrat je začel tud na veliko stati v posteljici. Čez kratek čas je odkril, da se da tud fajn "hopsat" - od jogija odrivat in "skakat". Sm tud js bila včasih že čist živčna, da bo kaj narobe, pa mu, na srečo, ni bilo nikoli nič. Se je ograje držal ko klop! Ni pa nikoli bil dolgo časa v posteljici, ko je takšne počel. Zvečer je hodil spat že nekje okrog 19h in je kar takoj zaspal, ker se je čez dan čist utrudil. Zjutraj ga je bilo pa veselje gledat, ko naju je stoje opazoval iz posteljice, se nama smejal in naju hotel zbudit... Ko je začel pa z akrobacijami, sva ga pa k nama v posteljo vzela, da smo se še malo pocartali... Lp
|
|
RE: dvigovanje v posteljici 21.12.2007 10:09:09
|
|
|
|
Naja30
|
No, pa vidim, da ni samo pri nas tako Odkar je začela se plazit in vidi svet še iz druge perspektive, se je tudi uspavanje pokvarilo Predvsem zvečer so hudi problemi, ker kot da mora dat iz sebe še zadnjo energijo. Ne razumem, kako da enostavno ne zaspi. Ne rečem 20 minut, ampak 1 uro kobacanja in premetavanja... to je pa že preveč. tančica, po moje ni nevarnosti, da bi tako zelo padel. Naša se tud premetava in 100x zadene v ograjo, pa ponoči ko se obrne. Ne vem, za enkrat še ni bilo večjih poškodb
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?