urbancek
|
Vse te p se dogajajo zaradi tega, ker imajo danes otroci več pravic in besede kot pa starši. Potem pa se sprašujejo zakaj je toliko kriminala, pa zakaj otroci pretepajo ali celo umorijo svoje starše. Preprosto zato,ker jim skozi celo življenje govorijo, da se starši ne smejo nad njim zadreti, bog ne daj, da bi jim kakšno primazali, seveda le po potrebi. Strinjam se s tem, da bi starše, ki mučijo svoje otroke, morali ostro kaznovati, ne pa da sedaj posplošujejo zadevo in so avtomastko izničili vlogo starša. Ta pa je, da otroke vzgaja, jim je v oporo in jim tudi da vedeti, če ne ravnajo v skladu z dogovorom. To se pravi, da so kaznovani. Ja, tudi jaz svoje otroke kdaj kaznujem. Včasih samo tulim, včasih, ko je le prehudo, pa tudi kakšna prileti. No pa me prijavite . Pa bog ne daj, da se mi kakšna socialna pojavi na dvorišču, ker bo letela po bregu navzdol da se bo kar kadilo za njo, ker ko smo mi potrebovali njihovo pomoč, tudi nobenega ni bilo. Smo dobila tako lep dopis od njih, da ga imam shranjenega in mi bo nekoč tudi zelo prav prišel. Ti tvojo sosedo kar vprašaj, če ona nikoli ni povzdignila glasu. Če pa nima svojih otrok, pa naj ne soli pameti drugim, ker ji lahko zagroziš, da jo boš ti prijavila, ker se vtikuje v tvojo zasebnost. Potem bo pa videla in pol. Lp
|