|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvig življenjskega varčevanja pri Triglavu
24.2.2008 14:10:23   
taly82
Ali je mogoče že katera hotela dvigniti denar iz življenjskega varčevanja Triglav, jaz imam sklenjeno pogodbo za 10 let s tem, da po 2 letih lahko dvignem denar iz računa. Mesečno plačujem tam okoli 45 eur.
Zdaj sem v taki situaciji, da bi mi denar še kako prišel prav in sem pomislila, če bi ga dvignila.
Zanima pa me, ali veliko pobere zavarovalnica, če predhodno dvigneš denar..?? Ali se sploh splača kaj takega..?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvig življenjskega varčevanja pri Triglavu
24.2.2008 14:58:34   
TONČI.
kaj ni tako, da če po treh letih dvigneš denar, da ne plačaš ne davkov in ostalega? user posted image user posted image Al je sedaj že kaj drugače?

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2008 15:22:11   
Anonimen
Ven dobiš sam tisto kolikor si vplačala. Brez obresti. Se mi zdi, nism zihr.
Ne splača se v glavnem. Lahko pa zamrzneš plačevanje če ti ne znese za kkšno leto.

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2008 17:09:47   
Anonimen
Ce prekines pred pretekom treh let, placas se davek. Financno se pred tremi leti ne splaca prekinjati pogodbe.

(odgovor članu taly82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2008 21:50:53   
Lory
Jaz pa mislim, da sprašuje za dvig enega dela zneska. Ja to je možno. Midva sva tudi dvignila en del denarja. imava naložbeno zav. pri triglavu. po dveh letih lahko dvigneš, v glavnem 20% moraš noter pustit. tukaj ne gre za prekinitev pogodbe.

pokliči na zav. in ti naj razložijo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2008 21:56:40   
Spark
Davek plačaš če prekineš pred 10. letom, tako da boš plačala 6,5% davka.
Sedaj pa ne vem kako je narejeno zavarovanje. Ampak običajno je tako, da se prvih par let iz zneskov varčevanja plačuje zavarovalna premija (to je strošek- cena za zavarovanje), in zaradi tega, ne smeš prekiniti dve leti (v tvojem primeru, ker še nisi nič privarčevala ampak si samo plačevala zavarovalno premijo), potem pa prej prekineš manj imaš privarčevano.
Odvisno je tudi na kaj je vezano varčevanje. Če imaš varčevanje vezano na neko obrestno mero, boš dobila, tisti del kolikor si privarčevala odbit za zavarovalno premijo in stroške in davek, povečan pa za obresti; če pa imaš vezano na neke sklade, pa je odvisno od vrednosti enote premoženja zmanjšano za stroške (vstopne, izstopne, str. upravljanja), zmanjašano za davek- če je pred 10. letom.
Mislim da je tako. Tako da se dobro pozanimaj kakšne opcije imaš, ker je škoda, da kar vržeš ta denar stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 8:12:53   
eggo
na zadnji strani pogodbe (mislim da je 3 list) od pogodb maš 2 tabelci...
1. je verjetno ta ki ti pove koliko denarja dobiš če prekineš pred iztekom pogodbe...
nekje 30% vplačanega denarja je 2-3 leto ( pač triglav-oderuhi )user posted image
2. tabela pa prikazuje vrednosti če stvar ustaviš a ne pobereš denarja ven!

tako pa veliko sreče!

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.