Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dvd risanke sveto pismo 29.3.2006 16:11:10
|
|
|
|
Luni
|
Zakaj pa ne prvo knjigico o Svetem pismu (zgleda kot torbica, rumena, slikanica, ovitek je iz plastike). Res je zelo luštna, tudi risbice in besedilo je zelo nevsiljivo in prisrčno.
|
RE: dvd risanke sveto pismo - darilo za krst 29.3.2006 18:33:18
|
|
|
|
puncica
|
Ja mi smo tud dobil tisto torbico prvo sveto pismo in to kar dva in je knjigico naša pupa rada gledala, glede risank pa ne vem, mogoče pri ognjišču al pa Mohorjeva družba v kakšni trgovini.
|
|
RE: dvd risanke sveto pismo - darilo za krst 29.3.2006 22:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da prav Sv. pisma ne boš dobila... se pa dobijo posamezne zgodbe. O Noetovi barki je ena luštna risanka... pa Princ iz egipta je tud kul... sam ta je za starejše otroke.
|
|
|
|
RE: dvd risanke sveto pismo - darilo za krst 30.3.2006 9:00:34
|
|
|
|
polona25
|
hvala za pomoč; Kje pa se dobi tista torbica? Še nikjer je nisem zasledila. Hvala
|
|
|
|
RE: dvd risanke sveto pismo - darilo za krst 30.3.2006 12:57:32
|
|
|
|
polona25
|
Hvala za info. Sem si ogledala. Knjigica je res dobro izgleda, al pa tud krstni album mi je OK. Glede risank pa jih verjetno sploh nimajo na dvd. No ja, bomo že neki najdli. LP
|
|
|
|
RE: dvd risanke sveto pismo - darilo za krst 31.3.2006 10:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vedno so dobri stari Tom in Jery-ji najboljsi za otroke.. Sveto pismo na dvd..
|
|
|
|
RE: dvd risanke sveto pismo - darilo za krst 31.3.2006 11:28:31
|
|
|
|
polona25
|
Ja, saj vem kako se sliši Sam mormo nekaj cerkvenega zraven dat ker naj bi se tko spodobilo. Ne gre drugače. Pa sem mislila naj bo saj kaj zanimivega. Tko da bi ble risanke s to vsebino vsaj še nekako sprejemljive. Tom in Jerry in ostale pa že mamo. Sam res nikjer ne najdem teh risank (sveto pismo) na dvd.
|
|
|
|
RE: dvd risanke sveto pismo - darilo za krst 31.3.2006 19:49:23
|
|
|
|
F*S*M
|
Pozdravljena glede risank na DVD z zgodbami iz svetega pisma, vem da jih prodaja ART VIDIS d.o.o. iz ljubljane, vojkova cesta 16, telefonska št. 01/430-20-90. 100% vem za noetovo barko, pa mislim da jih imajo še nekaj. Pokliči jih in ti bodo povedali kje vse prodajajo v malo prodaji ali pa če se da naročiti preko njih, ker so to bolj distributerji za videoteke
|
| Stran: [1] |
Letos boste podrili darila za:SparkNo pa da vas vidim!Miklavža (
21%)
Božička (
38%)
Dedka Mraza (
11%)
Novo leto (
4%)
Nič od tega (
5%)
Za vse (
20%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!