|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dva mala mehurčka
28.9.2007 6:53:13   
Anonimen
Včeraj sem imela ultrazvok.Noseča sem 5 tednov in ker je to še zelo melo mi je zdravnica rekla da ni izključeno da sta mogoče dva mehurčka.Nato pa je dejala da najbrž nista in še dodala stavek RECIVA DA STA 1-2.Zdaj me pa neki zanima,ker je to še prezgodaj za videt mi povejte drage nosečke ali je možno,da v tej zgodnji nosečnosti eden mehurček odmre ali poči,ker nima pogojev in da nosečnica to ne ve in ga pri naslednjem ultrazvoku sploh ni več?mogoče me ni hotla prehitro razveselit sama sem pa tud vidla 2 mehurčka.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dva mala mehurčka
28.9.2007 7:31:18   
Naty*Taja
Ja, to je čist možno!

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 7:43:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Ja, to je čist možno!

Se podpišem.

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 8:43:40   
mala pikica
Jaz sem tudi že slišala za primer, ko se je prav to zgodilo. Najprej sta bila dva, potem je punca en dan malo zakrvavela in ostal je samo eden. Danes je to 7 mesecev stara punčka.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 9:17:48   
Naja30
Seveda je možno. Eden je premalo močen in odmre.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2007 10:02:17   
murva
Možno je oboje, da se bosta razvila oba, al pa samo eden. Jaz sem v 1. user posted image  bla na prvem UZ pri 6t+1d, pa sta bla dva, srčni utrip pa samo pri enem. Ko sem zaradi krvavitve zopet bla na pregledu (nekje pri 8t), sta pa utripala oba  user posted image . Bo treba še kak teden počakat, da boste vidli pr čem ste user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?