|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dumprep.exe
10.8.2006 23:32:19   
KIRA
kako se izklopi dumprep.exe. pred časom sem znala, pa sem pozabla. user posted image user posted image user posted image user posted image zbrisat ne gre. mi pa jemlje grozno dosti spomina, prižiga se pa praktično cel čas. za pošizit.

mislim, da je z mojimi rami nekaj narobe, ker  mi računalnik zadnje čase nekaj šteka. sem zaradi tega na novo nalagala windowse, (pa tud zaradi enih trojancev), pa je isto srajne. vsake tolk "zmrzne", ko pa pogledam uporabo procesorja, pa je kao da je ni, oz. je majhna.

matr pa te usrane kište. stran vržt bi jo blo treba pa novo nabavt! pa ne mi sedaj rečt, naj uporabljam drugo margarino, o.k. ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dumprep.exe
12.8.2006 9:16:51   
tinka-pepa
zaženi msconfig pa v kartončku zagon poglej če se ti ta program tukaj zaganja ato odstrani kljukici in se ob naslednjem zagonu več nebo zagnal...

LP

Leon

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2006 21:54:17   
KIRA
živjo. to sem že naredila, ob zagonu se ne zaganja, ampak vmes ko mi računalnik kao zmerzne. jaz močno sumi m ta dumprep, da povzroča te težave, ker vzame ogromno spomina.
vseeno hvala. user posted image

(odgovor članu tinka-pepa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2006 14:51:18   
GATA
Dumprep se zazene kot posledica nepravilne zaustavitve drugega programa - beri, ko se nekaj sesuje.

Kaj pa naredi: cel stack zapise v en fajl, poleg tega pa tudi hoce vsebino poslati na MS kot debuge+se kaksno drugo informacijo.

Naj bi pripomoglo k temu, da bi lahko MS naredil kaksen popravek...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.