TaRe*
|
No,pa je drugi dan za nami. včeraj sva bile tam cca 2 uri.Je bla čist OK,tko da je rekla varuška,da kolkr jo je ona prečitala,bo v petek lahko že spala. Lepo se je igrala,pokazala že nekaj vragoli,pokazala otrokom,da so dobili novega komandanta itd.V skupini je 9 fantov in 4 deklice.Re je men se zdi največja v skupini(čeprav jih je kar nekaj starejših).Bil je še en fantek na uvajanju(reveža danes ni bilo več),in nača čenča si ga je prav sposodila.Vse kar je on vzel,mu je spulila iz rok.Ni pomagalo ne pregovarjanje,ne kreganje,niččččč.pol časa me sploh ni šmerglala.Jaz že vsa vesela,da ne bo nobenga problema,ko gre tista druga mamica na wc.naša samo da je slišala vrata,si že slišal...mamiiiiiiii,mamiiiiii...ne moreš verjet,kakšne radarje ima. Danes pa spet.Zajtrk:se ga ni niti dotaknila,čeprav so ble crosante,ki jih ima rada,pa mleko prav tako. Po eni uri in pol,so šli malčki iz učilnice na hodnik,kao na telovadbo.(da malo prezračijo)Jaz sem odložila klopa(en fantek me je posvojil in se cel čas carta pri meni....še sreča,da mu naša dovoli.Malo je čudno gledala,pol sem ji pa razložila,da je še majčken,pa da je žalosten,pa je blo vredu)in sem ušla.Najprej baje sploh ni porajtala,ko pa je,je blo pa joj.Baje da se je 15 minut drla,kot da bi jo iz kože dajali.je rekla vzgoj..,da so bili otroci čist paf,ker niso navajeni takega joka.Po 15 ih minutah prigovarjanja,ko se ni pustila ne prijet,ne pobožat,ne dude,ne flaše.....se je pa vzgojiteljica zjezala in je oštro rekla...zdej pa dost tega.Takoj k meni v naročje,pa se pocartat...naslednjo sekundo pa je bla tišina.To pa pri moji pali. No,bomo videli kaj bo jutri. Drugače jih pa mi slečemo do žabic,one jim dajo še te dol in jih oblečejo v take dojenčkaste žabce(ne vem kako se jim že reče)na rami so za zavezat,no. Imajo pa ful toplo,kar malo preveč,tako da jih je večina tudi zgoraj samo v bodiju. Pa pa..
|